ΕΚΑΣΚ Μ.Λαμπράκης | Πιστός σύντροφος της επίσημης αγαπημένης.

Εδώ και χρόνια ένας (από τους πολλούς στην Ελλάδα και την Κρήτη) Ηρακλειώτης παράγοντας,  ακολουθεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παντού.

Ο λόγος για το μέλος της ΕΚΑΣΚ και Β΄αντιπρόεδρος της Ένωσης, ο Αρκαλοχωρίτης οδοντίατρος, Μιχάλης Λαμπράκης.

Η αγάπη του για την "επίσημη αγαπημένη" όλων των Ελλήνων γνωστή.Έχει δώσει το παρών σε τελικές φάσεις Ευρωπαϊκών και Παγκοσμίων διοργανώσεων, ακολουθεί την Εθνική σε αγώνες των προκριματικών και το ίδιο έκανε πρόσφατα, ταξιδεύοντας μέχρι το Καράκας της Βενεζουέλας, μαζί με άλλους 60 συμπατριώτες μας ( 20 από την Ελλάδα και 40 από χώρες της Αμερικής) , που έβαψαν την μακρινή πόλη της Ν.Αμερικής "μπλε".

Η αγάπη του για την Εθνική ομάδα μπάσκετ είναι γνωστή. Αποτελεί πιστό φίλο της "γαλανόλευκης" ανήκει φυσικά στους «Πελαργούς», που ακολουθούν την "επίσημη αγαπημένη" σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Έτσι, το προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Τι το τι συναισθήματα του προσφέρει να είναι στο πλάι της Εθνικής μας, μη λογαριάζοντας έξοδα, χρόνο και εργασία, μας εξηγεί ο ίδιος:

"Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι εγώ κι άλλοι συμπατριώτες μου στο πλάι της εθνικής. 
 Η εξέδρα των Πελαργών, προσφέρει τα πάντα. Φωνή και τραγούδι υπέρ της Ελλάδας,  τύμπανα και φυσικά την μεγάλη Ελληνική σημαία. Δεν κάνομε ακρότητες δεν ανάβουμε καπνογόνα η πετάμε αντικείμενα. Όπου και να πάμε διδάσκουμε Ελληνικό πολιτισμό και ήθος δεν  αποδοκιμάζουμε τον Εθνικούς ύμνους".

Τι εμπειρίες αποκόμισε ο Β΄αντιπρόεδρος της Ένωσης, στο Καράκας της Βενεζουέλας;

"Εντύπωση προκάλεσε η αναρχία και το χάος που επικρατούσε.Υπήρχαν παντού ακροβολισμένοι γύρω από το ξενοδοχείο μας οπλισμένοι αστυνομικοί-στρατιώτες, ενώ στις λιγοστές βόλτες που κάναμε, υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για κλοπή.Μπορώ να πω ότι ένοιωθα πως κινδυνεύαμε σε κάθε έξοδό μας".
Απαγορευόταν να ήμασταν μόνοι μας και μέχρι τέσσερα άτομα".

Μπορεί το αποτέλεσμα της Εθνικής να μην ήταν το προσδοκώμενο αλλά οι Πελαργοί και ο Μ.Λαμπράκης, θα δώσουν (και πάλι) δυναμικό "παρών" στις επόμενες υποχρεώσεις της Εθνική μας ομάδας και όλοι μαζί να  δημιουργήσουν  μια ωραία ατμόσφαιρα και  να δώσουν στους παίκτες κουράγιο για τους επόμενους δύσκολους αγώνες. 

Πάντα ψηλά, Πελαργοί, πάντα μπροστά  ο Μ.Λαμπράκης, μαζί με το Ελληνικό μπάσκετ!
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.