ΕΚΑΣΚ | Μπάμπης Μαρκάκης:“Έμφαση στις μικρές ηλικίες”

Έμφαση στις μικρές ηλικίες, εκεί δηλαδή που παράγεται το μπάσκετ, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει στην “Π” θα δώσει ο Μπάμπης Μαρκάκης με την εκλογή του την Κυριακή στην προεδρεία της ΕΚΑΣΚ.

Ο ίδιος, αλλά και οι πολύτιμοι συνεργάτες του ξέρουν ότι ο δρόμος δεν είναι εύκολος αλλά θα δουλέψουν πολύ σε αυτόν τον τομέα. “Ξέρουμε τις δυσκολίες, για την οικονομική κρίση που μαστίζει τον αθλητισμό, αλλά ο αθλητισμός, το μπάσκετ δεν πρέπει να σταματήσει. Στόχος και σκοπός μας είναι να δώσουμε έμφαση στις μικρές ηλικίες. Εκεί δηλαδή που παράγεται το μπάσκετ. Εύχομαι και ελπίζω να τα καταφέρουμε”, μας δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Μαρκάκης ήταν αθλητής μπάσκετ στο “Ηράκλειο” επί Διονυσόπουλου και το “μικρόβιο” του παραγοντισμού του το μετέδωσε ο αείμνηστος Παύλος Βαρζακιάν. Το 1990 αναλαμβάνει έφορος στα μικρά τμήματα του “Ηράκλειο" και όταν την δεύτερη φορά ανεβαίνει η ομάδα στην Α1 εισέρχεται στην επιτροπή μπάσκετ της ανδρικής ομάδας. Από τότε είναι στο “Ηράκλειο” ΟΑΑ με μόλις 1-2 χρόνια αποχή. 

Πώς όμως αποφάσισε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου της ΕΚΑΣΚ; Ο ίδιος μας λέει: “Το μπάσκετ είναι κομμάτι της ζωής μου. Χρόνια τώρα το υπηρετώ με πάθος και μεράκι έχοντας ως δάσκαλο τον αείμνηστο Παύλο Βαρζακιάν. Τους τελευταίους μήνες διέκρινα μια σχετική αδιαφορία για την στελέχωση της ΕΚΑΣΚ ενώ ο νυν πρόεδρος της κ. Δασκαλάκης είχε εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του για αποχώρηση. Με την παρότρυνση φίλων, αποφάσισα να εισέλθω σε αυτό τον στίβο με σκοπό να βάλω μαζί με τους συνεργάτες μου ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη του αθλήματος στο νησί”. 

Να υπενθυμίσουμε ότι οι επαναληπτικές εκλογές θα γίνουν την Κυριακή στις 11π.μ. (το Σάββατο δεν θα υπάρξει ως συνήθως απαρτία) με βασικό θέμα ανάδειξη 11 τακτικών και έως 6 αναπληρωματικών μελών ΔΣ και 3 τακτικών και 1 αναπληρωματικού μέλους της εξελεγκτικής επιτροπής. 
patris.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.