ΕΚΑΣΚ | Προτάσεις για την νέα περίοδο.

Εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2012-13, και για την όσο το δυνατόν καλλίτερη οργάνωση και διεξαγωγή των πρωταθλημάτων από τη νέα διοίκηση της Ένωσης, η ΕΚΑΣΚ παρακαλεί τα σωματεία να καταθέσουν εγγράφως προτάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής των, μέχρι την Παρασκευή  1/6/2012...


Ηράκλειο 9/5/2012
Αρ. πρωτ: 144

            Προς : Σωματεία – Μέλη ΕΚΑΣΚ.
  
            Εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2012-13, και για την όσο το δυνατόν καλλίτερη οργάνωση και διεξαγωγή των πρωταθλημάτων από τη νέα διοίκηση της Ένωσης,  σας παρακαλούμε  όπως καταθέσετε εγγράφως προτάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής των, μέχρι την Παρασκευή  1/6/2012.
           
            Επίσης σας υπενθυμίζουμε  ότι, βάση της  Γενικής Προκήρυξης και των   Ειδικών  Προκηρύξεων Παμπαίδων - Παγκορασίδων και  Μίνι Παίδων και Κορασίδων της ΕΚΑΣΚ περιόδου 2011-12, αναφέρεται  ρητά ότι,  για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι αθλητές και αθλήτριες που γεννηθήκαν τα παρακάτω έτη:

Στο Τουρνουά  Παμπαίδων και Παγκορασίδων δικαιούνται να πάρουν μέρος Αθλητές-τριες που γεννήθηκαν το έτος 1999 και νεώτεροι- ες.


Στο Τουρνουά Μίνι Παίδων «Παύλος Βαρζακιάν» και Μίνι Κορασίδων «Σούλα Γιαννιουδάκη»  δικαιούνται να πάρουν μέρος Αθλητές-τριες  που γεννήθηκαν το έτος 2001 και νεώτεροι- ες.

           
                         


            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
               
               
    Δασκαλάκης Μιχ.                                                                       Πλεξουσάκης Ευαγγ.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.