Τα νεα των ομάδων των Εθνικών Κατηγοριών.

Συνεργασία του Ρέθυμνο Aegean με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.Στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης Κωστής Ζομπανάκης. Με απουσίες ΟΦΗ- Ηράκλειο, ολοκληρώνουν Εργοτέλης-Ηρόδοτος...

Συνεργασία του Ρέθυμνο Aegean με το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Με τον καθηγητή της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Βασίλη Δαφέρμο, θα συνεργαστεί το Ρέθυμνο Aegean. Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η επεξεργασία και ανάλυση του fan‘s poll (ερωτηματολόγιο φιλάθλων), το οποίο είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο μήνα μεταξύ των φίλων της ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο Ρεθύμνου «Μελίνα Μερκούρη».
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ρέθυμνο Aegean, Δημήτρης Τζέτζος, παρέδωσε τα ερωτηματολόγια στον κ. Δαφέρμο και την ομάδα του, με τα αποτελέσματα της έρευνας να ανακοινώνονται σύντομα σε κοινή συνέντευξη τύπου.

Έντονο θα είναι το χρώμα του Ρέθυμνο Aegean στο Final-4 της Κωνσταντινούπολης που ξεκινάει σήμερα με την διεξαγωγή των ημιτελικών και κορυφώνεται την Κυριακή με τον μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του νέου πρωταθλητή Ευρώπης.

Στην Πόλη βρίσκονται ήδη ο μεγαλομέτοχος του Ρέθυμνο Aegean Κωστής Ζομπανάκης, αλλά και τα μέλη της διοίκησης της Ρεθυμνιώτικης ομάδας Στέλιος Σαμψών και Μανόλης Κλάδος. Οι τρεις άνδρες δεν έχασαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την γειτονική Τουρκία, για να πάρουν μια γεύση από την κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Άντε να παίρνουν παραστάσεις, γιατί υπάρχει σε εκκρεμότητα και η συμμετοχή του Ρέθυμνο Aegean τη νέα χρονιά στις διοργανώσεις της γηραίας ηπείρου έχοντας κατακτήσει με το σπαθί του ένα εισιτήριο για την Ευρώπη!
cretesports.gr

Στην προπόνηση Καραδολάμης, Κατιάκος
Οι ρυθμοί ανεβαίνουν στον ΟΦΗ συνεχίζοντας εντατικά την προετοιμασία για το σαββατιάτικο (12/5)  παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αρκαδικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Καραδολάμης επέστρεψε χθες (10/5) στην προπόνηση δείχνοντας να ξεπερνά τον τραυματισμό του στο γόνατο. Ο 25χρονος φόργουορντ θα δοκιμάσει να βγάλει και τη σημερινή  προπόνηση , από όπου και θα κριθεί η συμμετοχή του στο επερχόμενο ματς.

Επίσης και ο Δημήτρης Κατιάκος θα μπει από σήμερα στις προπονήσεις, ενώ αναμένεται να δώσει το «παρών» στον αγώνα με τον Αρκαδικό. Αντίθετα, ο Σταύρος Τουτζιαράκης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό στον ώμο του και έτσι δεν θα προσφέρει να ενισχύσει την ομάδα του.

Χωρίς Χαρίση το "Ηράκλειο"
Το «Ηράκλειο» επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έχοντας ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο Αίολο Τρικάλων την Κυριακή στις 2:30 μ.μ. στο Λίντο. 
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αλλά πιθανότατα δε θα αγωνιστεί ο Χρήστος Χαρίσης, ο οποίος δεν έχει προπονηθεί εδώ και δύο εβδομάδες, καθώς βρίσκεται στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι θα βραβευτεί στο ημίχρονο του παιχνιδιού η ομάδα παίδων που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αντίστοιχη επιτυχία είχε και η εφηβική ομάδα του συλλόγου το 1977. 
                                                                                     
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11 /5 /2012 
       Η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης της ανδρικής ομάδας του Ομίλου μας, ανακοινώνει ότι , ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας με τον ΑΙΟΛΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής ανδρών θα διεξαχθεί στο Λίντο ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 / 05 στις 14.30 

H επιτροπή, με την ευκαιρία του τελευταίου εντός έδρας αγώνα, συγχαίρει τους αθλητές και προπονητικό team για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά, για να πετύχουν τον σκοπό και τον στόχο της ομάδας 
Θέλει για άλλη μια φορά , να ευχαριστήσει τους φίλους του αθλητισμού και του αθλήματος που και φέτος βρέθηκαν κοντά στην ομάδα 
Ακόμη ευχαριστεί τους χορηγούς της ομάδας -που σε δύσκολη περίοδο λόγω της οικονομικής κρίσης –συμπαραστάθηκαν στην ομάδα 
Επίσης στο ημίχρονο του αγώνα, θα γίνει η απονομή των μεταλλίων στους αθλητές της παιδικής ομάδας του ομίλου μας , για την κατάκτηση της τρίτης θέσης Πανελλήνιο πρωτάθλημα. 
H Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης της ανδρικής ομάδας.



Με… απαρτία στην Κρήτη ο Αίολος
Ο Αίολος σκοπεύει να δείξει μέχρι τέλους ότι δεν κάνει… αγγαρεία στη Β’ Εθνική. Η ομάδα των Τρικάλων, παρά την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου, θα ταξιδέψει αύριο για το Ηράκλειο με αποστολή… 17 ατόμων, φιλοδοξώντας φυσικά να σημειώσει άλλη μία νίκη (την 27η σε 29 αγώνες) και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τα εκτός έδρας παιχνίδια της για τη σεζόν που διανύουμε.

Ο Γιάννης Τζήμας δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα (η σημερινή προπόνηση έγινε νωρίς το μεσημέρι, αφενός επειδή την Κυριακή ο αγώνας είναι το μεσημέρι, αφετέρου για το final four της Ευρωλίγκα…), αφού ο Γιώργος Λάππας επέστρεψε κι αυτός στις προπονήσεις και θα συμπεριληφθεί στη 12άδα του Αιόλου, ο οποίος θα αναχωρήσει αύριο στις 17:00 για την Κρήτη.
infobasket.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το Ψυχικό εκτός έδρας αντιμετωπίζει ο Εργοτέλης, ο οπόιος στην τελευταία του φετινή παρουσία στον μαραθώνιο της Γ΄Εθνικής θα παραταχθεί με αρκετούς έφηβους, φιλοδοξώντας μια καλή εμφάνιση και (γιατί όχι) την νίκη, κλεινοντας με επιτυχία την φετινή χρονιά. 


Το τελευταίο του παιχνίδι στις εθνικές κατηγορίες θα δώσει ο Ηρόδοτος, ο οποίος απέναντι στη Λιβαδειά επιδιώκει να πάρει το τρίτο ροζ φύλλο αγώνα της χρονιάς και να κλείσει με θετική νότα το πρωτάθλημα.     
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.