Ηράκλειο Ο.Α.Α. | Ο Π.Ρυακιωτάκης, θα συνεχίσει την προσφορά του στον σύλλογο από τη θέση του προέδρου.

Ψήφο εμπιστοσύνης στους ανθρώπους που οδήγησαν το ...σκάφος του «Ηράκλειο» ΟΑΑ την τελευταία τριετία, έδωσε η χθεσινή Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου, κεντρικό θέμα της οποίας ήταν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης. ...


Το σχήμα που αναδείχθηκε να διοικήσει το σωματείο τα επόμενα τρία χρόνια, αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από μέλη της προηγούμενης διοίκησης καθώς έτσι κι αλλιώς οι νέες υποψηφιότητες δεν ήταν πολλές.

Το “παρών” στη Γενική Συνέλευση έδωσαν περίπου 120 μέλη του Ομίλου, γεγονός που ικανοποίησε τους παράγοντες καθώς με αυτόν τον τρόπο αποδείχθηκε το ζωηρό ενδιαφέρον που υπάρχει για το αύριο του «Ηράκλειο». Τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Σώμα.

«Θεωρούμε άκρως ικανοποιητική την προσέλευση των μελών στη Συνέλευση όπως και το κλίμα που επικράτησε. Είναι σημαντικό σε μια τόσο δύσκολη εποχή, να αναδεικνύεται το ενδιαφέρον της κοινωνίας για έναν σύλλογο που καλλιεργεί με επιτυχία αρκετά αθλήματα. Είναι σαφές ότι ο Όμιλος έχει συνέχεια και κάθε διοίκηση ανεξάρτητα από τη σύνθεσή της, οφείλει να προσπαθεί για το καλύτερο», τόνισε στην «Π» ο κ. Ρυακιωτάκης που θα συνεχίσει την προσφορά του στον σύλλογο από τη θέση του προέδρου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης, δεν έγινε συγκεκριμένη αναφορά, ωστόσο ο κ. Ρυακιωτάκης και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. κατέστησαν σαφές ότι το «Ηράκλειο» πρέπει να προσαρμοστεί στα δεδομένα που υπάρχουν:

«Λαμβάνουμε τα μηνύματα των καιρών και δε μπορούμε από το να καθορίσουμε ως βασικό μέλημα την προσαρμογή μας στα νέα δημοσιονομικά και οικονομικά δεδομένα».
patris.gr


ΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


 




Α/Α
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΨΗΦΟΙ
1
ΡΥΑΚΙΩΤΑΚΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ
94
2
ΚΑΛΑΤΖΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
78
3
ΠΕΡΔΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ
78
4
ΚΙΟΥΛΠΑΛΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
76
5
ΡΟΜΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
70
6
ΜΑΡΚΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
67
7
ΜΑΥΡΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ
58
8
ΜΠΟΓΡΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ
58
9
ΠΡΙΝΙΑΝΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ
55



ΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Α/Α
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΨΗΦΟΙ
1
ΠΕΡΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ
44
2
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
36
3
ΒΕΡΥΚΟΚΙΔΗΣ
ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
27


ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόεδρος
Ρυακιωτάκης Παντελής
Αντιπρόεδρος
Καλατζής Θανάσης
Γεν. Γραμματέας
Κιούλπαλη Βασιλική
Ταμίας
Περδικογιαννής Στέφανος
Έφορος Τένις
Ρομπογιαννάκης Δημήτρης
Έφορος Μπάσκετ
Μαυράκης Γιάννης
Έφορος Πινγκ- Πονγκ
Πρινιανάκης Γιώργος
Έφορος Σκάκι
Κολομβάκης Στέλιoς
Μέλος
Μπόγρης Κώστας
Μέλος
Μαρκάκης Δημήτρης

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.