Με τους έφηβους ολοκλήρωσε επιτυχημένα την σαιζόν ο Εργοτέλης.

Με ήττα έκλεισε τη χρονιά ο Εργοτέλης, ο οποίος παρατάχθηκε για μια ακόμα φορά με πολλούς έφηβους, κόντρα στο Ψυχικό εκτός έδρας χάνοντας με 89-60 στο πλαίσιο της 22ης τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου νότου της Γ’ Εθνικής...


Οι "κιτρινόμαυροι" έτσι έκλεισαν επιτυχημένα την φετινή χρονιά, αφήνοντας παράλληλα παρακαταθήκη για το μέλλον. 
Η Ομάδα του Γ.Μακράκη, κόντρα στις οικονομικές δυσκολίες, είναι από τις λίγες ομάδες που αξιοποίησαν πραγματικά τους Έφηβους της ομάδας  τους, δίνοντας τους πολλές ευκαιρίες αλλά (το κυριότερο), ανέβηκαν επίπεδο, δείχνοντας έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες της κατηγορίας, χωρίς να παραμένουν "αιώνια" ταλέντα.Η δουλειά τόσων χρόνων των Α.Χριστοδούλου και Γ.Μακράκη, αλλά και η φιλοσοφία της διοίκησης, πιστοποιεί πως η ομάδα θα στηρίζεται από αυτά τα παιδιά και δεν θα μπαίνουν στο γήπεδο, μόνο για τον χρόνο συμμετοχής και τις παραστάσεις της κατηγορίας..

(neakriti.gr)Με ήττα έκλεισε τη χρονιά ο Εργοτέλης, ο οποίος δεν μπόρεσε να κοντράρει το Ψυχικό εκτός έδρας χάνοντας με 89-60 στο πλαίσιο της 22ης τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου νότου της Γ’ Εθνικής. 
Οι «κιτρινόμαυροι» πλήρωσαν ουσιαστικά το κακό τους ξεκίνημα, αλλά και το πάθος που επέδειξαν οι αντίπαλοί τους που ήθελαν τη νίκη για να κατακτήσουν την 3η θέση, ώστε να διεκδικήσουν στα μπαράζ προτεραιότητας μία καλή θέση που ενδεχομένως να οδηγήσει στη Β’ Εθνική τη νέα σεζόν. 
Έτσι, πήραν από το ξεκίνημα τα ηνία και στο ημίχρονο είχαν χτίσει διαφορά 20 πόντων (49-29). Στο β’ ημίχρονο ο Εργοτέλης ισορρόπησε κάπως, αλλά δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά.  

ΨΥΧΙΚΟ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  89-60
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-12, 49-29, 65-40, 89-60.
Διαιτητές: Κρεσταινίτης – Λογοθέτης.
ΨΥΧΙΚΟ (Ρεμεντέλας): Μπάρμπας 5 (1), Αχής 4, Κορακίτης 8, Ψαθάς 19 (1), Δορκοφίκης 6, Κεφαλάς, Ντάσης 7 (1), Μιχόπουλος 19, Κορρές 7, Κορίζης 6, Μουρίκης 8.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μακράκης): Σκάνδαλος Χρ. 13 (2), Ομηρόλης, Χαλκιαδάκης 3, Παναγιωτάκης, Γρύλλος, Φλιάτης 9, Γρύλλης Α. 21 (2), Φραγκιαδάκης, Δαπουλάκης, Γρύλλης Σπ. 2, Κομψέλης 12, Διαλλυνάς.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΧΑΙΡΙΑΝΑΚΗ.... ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΟΥ.... ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΣΗΜΟΠΟΙΗΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ.... ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΦΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΕΦΑΓΕΣ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...$$$$$$$$ ΑΜΠΑΛΕ $$$$$$$$ ΣΚΡΟΥΤΣ