Ρέθυμνο Aegean | Τα τυπικά για την παραμονή του τεχνικού επιτελείου.

Μετά την εξαιρετική φετινή πορεία του Ρέθυμνο Aegean, η «κυανόλευκη» διοίκηση έχει ξεκινήσει να πραγματοποιεί τις πρώτες κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς....

  
 Ο Στέργιος Κουφός δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια και σε συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας, εισηγήθηκε την παραμονή των Μυκονιάτη, Γιαπλέ, Μητσόπουλου και τη νέα σεζόν.
Άπαντες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την συνεργασία με τον 47χρονο τεχνικό και επιθυμούν να παραμείνουν στο δυναμικό του Ρέθυμνο Aegean, επιθυμία που εξέφρασαν και στα μέλη της διοίκησης. Συνεπώς, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για ν’ ανανεωθεί και τυπικά η συνεργασία τους. Εφόσον ολοκληρωθεί και αυτό το ζήτημα, τότε θα ξεκινήσουν οι επαφές για την στελέχωση του ρόστερ. Όπως όλα δείχνουν, ο Νταμίρ Λάτοβιτς θα παραμείνει «Ρεθυμνιώτης» και τη νέα χρονιά, ενώ τα υπόλοιπα «κομμάτια του παζλ» θα συμπληρωθούν όταν ξεκαθαρίσει η παραμονή ή όχι του Μπρεντ Πέτγουεϊ.
Στα υπόλοιπα, σε κυκλοφορία είναι εδώ και μερικές ημέρες οι λαχνοί της μεγάλης κλήρωσης του Ρέθυμνο Aegean ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση φρόντισε να εκδώσει 10.000 λαχνούς, που τιμώνται σε 2.5 ευρώ ο ένας, με την Ρεθυμνιώτικη ΚΑΕ να προσφέρει ένα σημαντικό κίνητρο στους κατόχους τους.Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με την ομάδα σε παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Η διαδικασία της πώλησης των λαχνών θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 17 Ιουλίου και οι τρεις νικητές θα αναδειχθούν από την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου εκείνη την ημέρα (17 Ιουλίου).
rethnea.gr
Share on Google Plus

About Σημειωσεις

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.