Ηράκλειο | Στην U15 οι Φραγκιαδάκης ,Θεοδωρίδης .

Με έγγραφό της η ΕΟΚ καλεί τους αθλητές του Ηράκλειο  Φραγκιαδάκη ,Θεοδωρίδη (1997),στην ομάδα των U15 Ανδρών,σε διεθνές τουρνουά στην Κυπαρισσία από 27 έως 29 Απριλίου 2012.Η  Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης της Ανδρικής Oμάδας συγχαίρει την ομάδα πάιδων για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάιδων στην Καλμπάκα.....

Οι ανακοινώσεις:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η.Θεοδωρίδης
Με το από 24/4/2012 έγγραφο της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης καλούνται οι αθλητές μας γεννηθέντες 1997 Ηλίας Θεοδωρίδης και Δημήτρης Φραγκιαδάκης να βρίσκονται την Παρασκευή 27/4/2012 και ώρα 14:00 στο ΟΑΚΑ για την αναχώρηση για το προπονητικό τριήμερο της ομάδας U15 Ανδρών στην Κυπαρισσία 27 έως 29 Απριλίου 2012. Μαζί  με τους διεθνής μας οι οποίοι έχουν ήδη αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στο Διεθνές Τουρνουά στην Ισπανία κλήθηκαν και οι Μουράτος (Αγ. Ανάργυροι), Παπαδημητρίου, Χρυσός (Μαρούσι), Καράμπελας (ΑΟΝΑ), Πεφάνης (Πρωτέας Βούλας), Δίπλαρος, Κανελλόπουυλος (Σπόρτιγκ Πατρών), Ντουζίδης (ΑΓΕΧ), Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Φλιώνης (Άρης), Μυτακίδης, Γκαβέζος, Χρηστίδης (Μαντουλίδης), Κουτσιόπουλος (Φίλιππος Βέροιας), Πασχαλίδης (Μ.Αλέξανδρος), Καρασίμος (Διόσκουροι Κοζάνης).
Οι Έφηβοι αθλητές μας Μάρκος Καλατζής και Αριστείδης Χατζηδάκης αγωνιστικά στον ημιτελικό αγώνα του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου εναντίον των Ιωαννίνων και προκρίθηκαν για τον αυριανό τελικό του Σχολικού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Αθήνα.

Φραγκιαδάκης Δ.


Η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης




***Η  Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης της Ανδρικής Oμάδας ,οι αθλητές   και οι προπονητές  απευθύνουν θερμά συγχαρητήρια  στους αθλητές -προπονητές- συνοδούς  της παιδικής ομάδας του ομίλου ,που συμμετείχε – και κατέκτησε σπουδαία διάκριση -3η θέση στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος 2012 ,και προτρέπει αυτούς, πάντα να χαίρονται το παιχνίδι και την συμμετοχή τους και εύχονται στα παιδιά  κάθε αθλητική και μαθητική πρόοδο.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκεί στην Μποφωρ γιατί δεν κάνουν για κάθε τμήμα (όπως έχει ήδη η ανδρική ομάδα) και μια επιτροπή; Αγωνιστικά καλά πάμε (βλέπε υποδομές), αλλά διοικητικά......κρίμα πάντως γιατί το σωματείο έχει δυνατοτητες