ΕΚΑΣΚ | Τελευταία δόση Σωματείων.

Η ΕΚΑΣΚ ανακοινώνει στα Σωματεία την εξοφλητική δόση των τελικών  φάσεων των πρωταθλημάτων Εφήβων- Παίδων, την εξοφλητική (μηδενική  της προκριματικής φάσης Παμπαίδων ( η τελική έχει ήδη εξοφληθεί επί τόπου από τα σωματεία που έλαβαν μέρος καθώς και τη 2η δόση (σχεδόν εξοφλητική ) της προκριματικής φάσης Μίνι αγοριών.Επίσης τονίζει οτι με τη λήξη των play off Ανδρών, θα  γνωστοποιηθεί η εξοφλητική δόση...


Προς: 1.Τα σωματεία- μέλη ΕΚΑΣΚ.
2. Τους συνδέσμους: Διαιτητών και Κριτών.

Σας επισυνάπτουμε κατάσταση που αφορά την εξοφλητική δόση των τελικών  φάσεων των πρωταθλημάτων Εφήβων- Παίδων, την εξοφλητική (μηδενική  της προκριματικής φάσης Παμπαίδων ( η τελική έχει ήδη εξοφληθεί επί τόπου από τα σωματεία που έλαβαν μέρος καθώς και τη 2η δόση (σχεδόν εξοφλητική ) της προκριματικής φάσης Μίνι αγοριών.
Σας ενημερώνουμε ότι, με τη λήξη των play off Ανδρών, θα σας γνωστοποιηθεί η εξοφλητική δόση ( προημιτελική – ημιτελική – τελική φάση), αναλογικά στα σωματεία που είχαν συμμετοχή.
Επίσης για τα  γυναικεία πρωταθλήματα και Τουρνουά , η εξοφλητική δόση είναι μηδενική  σε όλα, εκτός των αγώνων play off του πρωταθλήματος γυναικών, που με τη λήξη του θα υπολογιστεί η εξοφλητική δόση του, μεταξύ των 2 σωματείων (ΟΑΧ και ΗΡΟΔΟΤΟΣ) .
Το αναφερόμενο ποσό συμμετοχής κάθε σωματείου θα πρέπει να κατατεθεί μέχρι τις 20/4/2012 στο λογαριασμό του ΣΥΔΚΑΚ- ALPHA BANK αρ. λογαριασμού 788002320000958, δηλώνοντας το όνομα του καταθέτη σωματείου, και παράλληλα αποστολή  στο φαξ της ΕΚΑΣΚ ( 2810-255751)φωτοτυπίας του αντιγράφου κατάθεσης προς ενημέρωση και έλεγχο.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Δασκαλάκης Μιχ. Πλεξουσάκης Ευαγγ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.