Στην αποστολή της Εθνικής Παίδων για το διεθνές τουρνουά της Γαλλίας ο Γιάννης Κατραντζής!”

“Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑ με την ομάδα του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης μας επιβραβεύεται για την σκληρή δουλειά του και την αφοσίωσή του στο άθλημα, με την κλήση του στην Εθνική παίδων.....

Όλοι εμείς στον Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ συγχαίρουμε το νεαρό αθλητή και περιμένουμε να μας κάνει για άλλη μια φορά περήφανους για αυτόν, με τις εμφανίσεις του στη Γαλλία.

Το επίσημο site του συλλόγου θα παρακολουθεί από κοντά (όπως κάνει πάντα άλλωστε για όλα τα παιδιά του ΑΟΙ που άνοιξαν τα φτερά τους) τα μπασκετικά βήματα του Γιάννη και θα ενημερώνει για τις επόμενες επιτυχίες του.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ έχει ως εξής:

Κλήσεις εθνικής παίδων Συγκεντρώθηκε το πρωί στο κλειστό του ΟΑΚΑ η εθνική ομάδα των παίδων, η αποστολή της οποίας θα αναχωρήσει την Πέμπτη για τη Γαλλία προκειμένου να πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Μπελεγκάρντ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μάνος Μανουσέλης κάλεσε τους παρακάτω αθλητές:

Οικονομόπουλος (Μίλωνας), Μήτογλου (Αστέρια), Τσιόγκας, Κώττας (ΠΑΟΚ), Ανδρεάδης (Μαντουλίδης), Τολιόπουλος, Τσιμπούκης (Πανιώνιος), Χαραλαμπόπουλος (Αιγάλεω), Σκουλίδας, Παπαγιάννης (Περιστέρι), ΚATΡANTZHΣ, Σουλιώτης (Παναθηναϊκός), Ζώρζος (ΑΟΠ Φαλήρου), Σταμάτης (Ευρυάλη) Πασπαλάς (Ίκαρος Καλλιθέας), Καρτερουλιώτης (Μαρούσι).”
"ierapetrabc.gr".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.