Γιάννης Στεφανάκης : "Μετά τα τρία ντέρμπι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα”

Επανήλθαν σήμερα στις προπονήσεις εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής στο Λίντο κόντρα στον δεύτερο της βαθμολογίας Φιλαθλητικό, οι παίκτες του "Ηράκλειο".Μια ομάδα που έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στην Α2 αλλά ασφαλώς δεν πρόκειται να αποτελέσει χαμηλό εμπόδιο για τους παίκτες των   Βασίλη Ράλλη-Γιώργου Μπιτζάνη...

Το "Ηράκλειο" έχει πολύ δυσάρεστες αναμνήσεις από τον Φιλαθλητικό και δεν αναφερόμαστε μόνο στη βαριά ήττα του πρώτου γύρου.Πριν από περίπου ένα χρόνο, ήταν η ομάδα που πέρασε σαν σίφουνας από το Λίντο, στερώντας το όνειρο της απευθείας ανόδου στη Β' Εθνική.

Ολα αυτά φυσικά αποτελούν παρελθόν με το τοπικό συγκρότημα να ψάχνει εναγωνίως τη νίκη που θα το κρατήσει ζωντανό στη  μάχη της ανόδου. Σε διαφορετική περίπτωση, το "Ηράκλειο" θα πρέπει να αρχίσει να συμβιβάζεται με την ιδέα της παραμονής στη Β' Εθνική, κάτι φυσικά που στον καθαρά οικονομικό τομέα δείχνει να εξυπηρετεί τους παράγοντες της ομάδας...
Στεφανάκης: “Θα κυνηγήσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος”

Ο παίκτης του “Ηράκλειο” Γιάννης Στεφανάκης μίλησε στο athleticardio.gr και στέλνει τις ευχές του για το Πάσχα.

Παράλληλα κράτησε χαμηλούς τόνους όσον αφορά την άνοδο του “Ηράκλειο” στην Α2 αφού όπως είπε χαρακτηριστικά δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα.

Οι ευχές του για το Πάσχα:
“ Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα με υγεία και ευτυχία. Ελπίζω ο αθλητικός κόσμος να είναι πιο κοντά σε όλες τις ομάδες της πόλης του Ηρακλείου για να υπάρξει κάτι καλύτερο του χρόνου.
Εγώ θα περάσω το Πάσχα στο Ηράκλειο οικογενειακά”.

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής :
“Ελπίζω να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να τελειώσουμε όλοι την σεζόν υγιείς. Στόχος μας αρχικά ήταν η άνοδος και η τρίτη θέση αν και μετά την ήττα μας στην Αμαλιάδα δυσκολεύει.
Δεν έχει χαθεί όμως ακόμα τίποτα και θα παλέψουμε ακόμα και για την 4η ή και την 5η θέση που ίσως μας ανεβάσει. Θα κυνηγήσουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος και είναι νωρίς ακόμα να πούμε κάτι. Έχουμε τρία σερί ντέρμπι και μετά το ματς μας με την Αγία Παρασκευή θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα”.

Για το φετινό πρωτάθλημα:
“Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα αν και το περίμενα πιο ανταγωνιστικό. Στον δεύτερο γύρο αρκετές ομάδες είχαν οικονομικά προβλήματα. Φέτος θα ανέβουν ομάδες με πιο λίγες ήττες από ότι περίμενα.
Υπάρχει πάντως ενδιαφέρον και όλα θα κριθούν στο τέλος. Θα γίνει μάχη από την τρίτη θέση και κάτω και στην ουρά. Είναι ένα καλό πρωτάθλημα που πάντως το περίμενα πιο ανταγωνιστικό”.
cretesports.gr-athleticradio.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.