Ευχαριστίες της ΕΚΑΣΚ για τα «μικρά» πρωταθλήματα.

Η τοπική Ένωση του μπάσκετ ευχαριστεί με ανακοίνωση της όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή των πρωταθλημάτων μικρών κατηγοριών, ενώ συγχαίρει τους φετινούς πρωταθλητές, υποδομών....
Αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ:

"H E.KA.Σ.Κ. δίνοντας βάρος στα μικρά πρωταθλήματα, αναβάθμισε φέτος τις τελικές φάσεις των τουρνουά ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ&ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, τα οποία μετά την ένταξή τους στο αθλητικό ημερολόγιο του 2012 του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, διεξήχθησαν στο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια, στις 31/03&01/04/2012.
Η Ένωση θέλει να ευχαριστήσει τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ για την οικονομική βοήθεια, την ΑΑΗ-ΑΕ ΟΤΑ για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου, την εταιρεία ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε. για την χορηγία της (ΝΕΡΑ ΖΑΡΟΣ) , καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν στην απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης.
Επίσης, θέλει να συγχαρεί τα σωματεία που πήραν μέρος, τους αθλητές&αθλήτριες  για την αγωνιστική παρουσία τους και την άψογη συμπεριφορά τους, και να δώσει από τώρα ραντεβού σε ένα περίπου μήνα στον ίδιο χώρο, για την διεξαγωγή της τελικής φάσης των τουρνουά ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ "Π.ΒΑΡΖΑΚΙΑΝ" & ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ "Σ.ΓΙΑΝΝΙΟΥΔΑΚΗ". 
Τέλος, η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. συγχαίρει τους πρωταθλητές 2011-12 (Εφήβων: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ , Παίδων : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ-. Νεανίδων και Κορασίδων ΑΡΚΑΔΙ ΟΚΑ) και τους εύχεται καλή επιτυχία στις προκριματικές φάσεις των αντίστοιχων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.