Στην Καλαμπάκα η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπάσκετ παίδων.

Στην Καλαμπάκα σύμφωνα με όλα τα sites της Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπάσκετ παίδων, ενώ σήμερα στα γραφεία της ΕΟΚ, θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των προκριματικών των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Κορασίδων, Παίδων, Νεανίδων και Εφήβων...

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 30 Μαρτίου του 2012, στο Δημαρχείο Καλαμπάκας, μεταξύ του Δημάρχου Καλαμπάκας Κου Σακελλαρίου, του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Κου Μιχαλάκη, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Συνοχής Κου Ρεντζιά και των Αντιδημάρχων Καλαμπάκας, Κου Κόττη, Κου Καρακώστα και Κου Αλμπάνη.

Σκοπός της συνάντησης αυτής, ήταν η ενημέρωση του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων Καλαμπάκας, από τον Κο Μιχαλάκη και τον Κο Ρεντζιά της πρόθεσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ανάληψης διεξαγωγής της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Παίδων, που θα διεξαχθεί στην πόλη της Καλαμπάκας από τις 18 έως 22 Απριλίου.

Ο Κος Σακελλαρίου και οι Αντιδήμαρχοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ευκαιρία φιλοξενίας μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης στην πόλη τους και δήλωσαν ότι ο Δήμος και η κοινωνία της Καλαμπάκας θα τη στηρίξουν με κάθε τρόπο και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να στεφθεί αυτή η διοργάνωση από απόλυτη επιτυχία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κος Ρεντζιάς, τους ενημέρωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) στην Αθήνα για τον σχεδιασμό και την οργάνωση όλων των απαραίτητων ενεργειών που απαιτούνται να γίνουν για την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έθεσε ως στόχο της από την πρώτη στιγμή, τη στήριξη και προώθηση του αθλητισμού και του αθλητικού τουρισμού, γιατί πιστεύει ότι μόνο οφέλη μπορεί να προσφέρουν στη Θεσσαλία και η ανάληψη αυτής της διοργάνωσης κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση.
trikalain.gr

Αποκλειστικό-Στην Καλαμπάκα το Πανελλήνιο παίδων-Την Δευτέρα η ανακοίνωση για τις κορασίδες

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του μπλογκ η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παίδων, θα διεξαχθεί από 18-22 Απριλίου στην Καλαμπάκα. 
Σε ότι αφορά την διοργάνωση των κορασίδων που διεξάγεται τις ίδιες ημερομηνίες, τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο καθώς την τελευταία στιγμή υπήρξε ενδιαφέρον από κάποιες πόλεις. Η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί την Δευτέρα κατά τη διάρκεια της κλήρωσης στην Αθήνα.
tsiotras.blogspot.com

Σήμερα οι κληρώσεις των προκριματικών για τα Πανελλήνια υποδομής και των ειδικών πρωταθλημάτων ανόδου.

Σήμερα Δευτέρα 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των προκριματικών των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Κορασίδων, Παίδων, Νεανίδων και Εφήβων. 

Παράλληλα θα διεξαχθούν και οι κληρώσεις των ειδικών Πρωταθλημάτων για την άνοδο, στη Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών και στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών.

Συγκεκριμένα στα γραφεία της ΕΟΚ στην Αθήνα θα γίνουν οι κληρώσεις των προκριματικών των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Κορασίδων, Παίδων, Νεανίδων και Εφήβων (Όμιλοι Β΄, Γ΄ και Δ΄) στις 12.00 και των ειδικών Πρωταθλημάτων για την άνοδο, στη Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (Όμιλος Νότου) και στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών (2ο Όμιλο Νότου) στις 12.30.

Στα γραφεία της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των προκριματικών των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Κορασίδων, Παίδων, Νεανίδων και Εφήβων (Όμιλος Α΄) στις 12.00 και του ειδικού Πρωταθλήματος για την άνοδο στη Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (Όμιλος Βορρά) στις 12.30.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.