Ρέθυμνο Aegean | Αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση.

Δεν κατάφερε να προκριθεί στην  ημιτελική φάση των πλέι οφ, το Ρέθυμνο Aegean, αφου ηττήθηκε από τον Πανιώνιο στο 2ο παιχνίδι  των πλέι οφ με 64-67, ολοκληρώνοντας  μία άκρως επιτυχημένη χρονιά...

Στην ημιτελική φάση των πλέι οφ προκρίθηκε ο Πανιώνιος μετά τη νίκη του με 74-67 επί του Ρεθύμνου με κορυφαίο τον Βασίλη Ξανθόπουλο και άξιους συμπαραστάτες. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των «κυανέρυθρων» που θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν μία άκρως επιτυχημένη χρονιά...
Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του Ρεθύμνου στο κλειστό της Νέας Σμύρνης καθώς περιόρισε πλήρως τους «κυανέρυθρους» και έφτασε να προηγείται με 24-12 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με τον Ντιόντε Κρίστμας να έχει 14 πόντους. Οι Κρητικοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο στη διάρκεια του πρώτου μέρους δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους οι οποίοι λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους έχασαν και τον Άλεη Στίβεσον που χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε. Στην επανάληψη οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα σοβαρεύτηκαν και πίεσαν περισσότερο στην άμυνα δυσκολεύοντας πολύ το έργο της κρητικής ομάδας. Ο Ξανθόπουλος έδειξε το δρόμο, ο Ζήσης Σαρικόπουλος είχε εξαιρετική απόδοση και ο Πανιώνιος έκανε επιμέρους σκορ 25-7 μέχρι το 28’ με αποτέλεσμα να περάσει μπροστά με 51-42. Η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στον Πανιώνιο αφού το Ρέθυμνο σίγησε επιθετικά και αναγκάστηκε να ακολουθεί τους «κυανέρυθρους».

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-24, 26-35, 54-48, 74-67
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 21(1), Κις 8(2), Αθανασούλας, Στίβεσον 5, Ντίμπλερ 9(1), Καββαδάς 2, Ιωάννου, Σαρικόπουλος 11, Νάτζφεϊ 13(1), Παραγιός, Μπάρλος 5.
ΡΕΘΥΜΝΟ (Κουφός): Κρίστμας 30(2), Κούμουλος 2, Παπανικολάου 2, Αγγελακόπουλος, Τσόχλας, Καλλινικίδης 2, Κόλεμαν 4, Λάτοβιτς 15(1), Πέτγουεϊ 7(1), Δέδας.
basketnet.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.