Νίκη Βόλου | Ζαφειρούδης: «Το ευκολότερο ματς της χρονιάς, με το Ηράκλειο»!

Η άνοδος περνάει σε μεγάλο βαθμό από το Ηράκλειο για τη Νίκη Βόλου, αυτό όμως ουδόλως αγχώνει τον Γιώργο Ζαφειρούδη και αυτό ακριβώς θέλει να περάσει στους παίκτες του....

«Αυτό είναι το ευκολότερο παιχνίδι της χρονιάς για εμάς. Μόνο να κερδίσουμε έχουμε από το ματς στο Ηράκλειο» τονίζει ο προπονητής της Νίκης Βόλου.

Οι Βολιώτες θα φύγουν για το Ηράκλειο το Σάββατο, αποφεύγοντας να ταξιδέψουν αυθημερόν για έναν εκτός έδρας αγώνα μόλις για δεύτερη φορά φέτος (η πρώτη ήταν στη Ρόδο). Με τέτοιο ταξίδι, βέβαια, αυτό είναι κάτι αναπόφευκτο, όχι όμως και απαραίτητα… καλό. «Δεν υπάρχει κανόνας σε αυτά. Ως προπονητής, πάντα θέλω να φεύγουμε την προηγούμενη μέρα, γιατί είναι καλύτερο για τους παίκτες. Από την άλλη, την καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση την κάναμε στο Δούκα, όταν ταξιδέψαμε αυθημερόν…» λέει ο Ζαφειρούδης.

Η Νίκη Βόλου δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, η διοίκηση καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, συνεπώς πηγαίνει χωρίς περισπασμούς στην Κρήτη για ένα ματς που ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για την άνοδο.
infobasket.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.