Φεύγει για άλλες πολιτείες ο Ζακ Ράιτ!

Ένας από τους εντυπωσιακότερους, αποδοτικότερους και ουσιαστικότερους παίκτες του Ρέθυμνο Aegean βρίσκεται στο στόχαστρο της Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ. Ο λόγος για τον Ζακ Ράιτ, τον εξαιρετικό Αμερικανό, που κάνει πράγματα και θάματα με την «κυανόλευκη» φανέλα και ήταν  θέμα χρόνου να κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων από τον ευρωπαϊκό χώρο....

Πρώτη «στο χορό» μπήκε η κροατική παραδοσιακή δύναμη του μπάσκετ, η Τσιμπόνα, η οποία επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του και γι’ αυτό του κατέθεσε μία άκρως δελεαστική πρόταση. Το Ρέθυμνο Aegean δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στον παίκτη, ο οποίος ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν την αποδεχτεί ή όχι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δώσει το παρών στο Σαββατιάτικο ματς με τον Κολοσσό και μετέπειτα θ’ αποφασίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος γκαρντ βρίσκεται σε δίλλημα, για το αν θ’ ανοίξει μία νέα σελίδα στην καριέρα του ή παραμείνει «κάτοικος Ρεθύμνου».
"ΡΕΘΥΜΝΟ ΣΠΟΡ FM 103,3"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.