Εργοτέλης | Κάλεσμα για στήριξη στο Λίντο και στο Παγκρήτιο !!!

Η επιτροπή μπάσκετ του Εργοτέλη  για ακόμα μια φορά ετοίμασε την αφίσα-προαναγγελία της ομάδας, που πριν από κάθε σπουδαίο παιχνίδι προσκαλεί όλους τους φίλους των «κιτρινόμαυρων» , να βρίσκονται στο Λίντο την Κυριακή στις 17.00, αλλά με ανακοίνωσή της, προσκαλεί τον κόσμο της να βρίσκεται και στο Παγκρήτιο την προηγούμενη μέρα στον ποδοσφαιρικό Εργοτέλη!!!...

Χωρίς  ιδιαίτερα προβλήματα  ο Εργοτέλης, ολοκληρώνει την προετοιμασία του,  εν όψει του αγώνα της Κυριακής (17.00), με την Ένωση Ιλίου στο κλειστό του Λίντο.Το παιχνίδι κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό και για τους δυο, καθώς θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους, λίγο πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.
Η  αφίσα-προαναγγελία της ομάδας, που πριν από κάθε σπουδαίο παιχνίδι προσκαλεί όλους τους φίλους των «κιτρινόμαυρων» -και όχι μόνο- να δώσουν το παρόν στο Λίντο και να στηρίξουν τους Κρητικούς.Παράλληλα, όμως επειδή ο Εργοτέλης είναι "ΕΝΑ" και ΕΝΙΑΙΟΣ, η επιτροπή μπάσκετ αναλογιζόμενη τον πολύ δύσκολο αγώνα που δίνει η ποδοσφαιρική ομάδα το Σάββατο, καλεί όλους τους φίλους της ομάδας, να βρίσκονται στο Παγκρήτιο να ενώσουν τις φωνές και την καρδιά τους με τον ποδοσφαιρικό Εργοτέλη.

"Η επιτροπή μπάσκετ του Εργοτελη καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της μπασκετικής οικογένειας του συλλόγου  αθλητές, παιδιά της ακαδημίας και γονείς να δώσουν βροντερό αγωνιστικό παρόν στο σαββατιάτικο παιχνίδι της ομάδας μας με την Κερκυρα στο Παγκρήτιο στάδιο. Όλοι μαζί,μια οικογένεια,μια φωνή για την νίκη της ομάδας μας.Ο Εργοτελης ενωμένος μπορεί και νικά,η ιστορία μας το επιβάλλει"!


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.