ΟΦΗ | Μέσα ο Παναγάκης, έξω ο Τουτζιαράκης στο Λαύριο.

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με το Λαύριο ξεκίνησε ο ΟΦΗ, αφήνοντας πίσω του την εύκολη επικράτηση επί της ΑΕΚ Αργους....

Ο Κρις Χουγκάζ έμεινε ικανοποιημένος από την ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ οι παίκτες του,σε ένα ματς όπου πήραν χρόνο συμμετοχής οι έφηβοι Βασιλάκης και Κατσούλας.Η τεχνική ηγεσία υπολογίζει για το Λάυριο τις υπηρεσίες του Παναγάκη, ο οποίος για προληπτικούς λόγους ξεκουράστηκε το Σάββατο.
Το μόνο πρόβλημα για τον Κρις Χουγκάζ εν όψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης στο Λαύριο κόντρα στην τοπική ομάδα ακούει στο όνομα Σταύρος Τουτζιαράκης. 
Ο 25χρονος σέντερ του ΟΦΗ θα απουσιάσει από την συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο, πρόβλημα το οποίο και κληρονόμησε από την αναμέτρηση της Ζωφριάς κόντρα στην ΑΕΚ.
Το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής είναι αρκετά σημαντικό και δύσκολο για τον ΟΦΗ καθώς το Λαύριο είναι στην ίδια θέση με το τοπικό συγκρότημα. Ως γνωστόν πρώτη επιδίωξη για τον ΟΦΗ είναι να ξεμπερδέψει όσο νωρίτερα μπορεί με την παραμονή και στη συνέχεια να βρεθεί όσο ψηλότερα γίνεται.
"gentikoule.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.