Ηράκλειο | Μαθαίνει την απόφαση της ένστασης την Δευτέρα.

Με το μυαλό απόλυτα συγκεντρωμένο στο παιχνίδι του Σαββάτου (4 μ.μ.) κόντρα στο Αιγάλεω, προετοιμάζεται το «Ηράκλειο» καθώς τα μέλη της ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά ότι από δω και πέρα απαγορεύεται το παραμικρό λάθος σε εντός έδρας αναμέτρηση....

Ένα από αυτά τα λάθη που έγιναν πρόσφατα, υπάρχει η προσδοκία να διορθωθεί. Αναφερόμαστε φυσικά στην ένσταση για το ματς με τον Δούκα, την οποία εκδίκασε η αρμόδια επιτροπή της ΕΟΚ. Όπως ενημέρωσε μάλιστα η Ομοσπονδία τους παράγοντες του «Ηράκλειο», η ετυμηγορία θα ανακοινωθεί εγγράφως την ερχόμενη Δευτέρα 26 Μαρτίου ή το αργότερα την προσεχή Τρίτη. Στο «Ηράκλειο» διατηρείται η πίστη για τη δικαίωση ωστόσο θα πρέπει να τονίσουμε ότι σε περίπτωση αρνητικών νέων, υπάρχει η δυνατότητα προσφυγής σε δεύτερο βαθμό εκδίκασης. Αυτό φυσικά είναι κάτι που θα εξεταστεί από τη διοίκηση του συλλόγου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα για το ματς με το Αιγάλεω, μια ομάδα την οποία είχε κερδίσει στην Αθήνα το τοπικό συγκρότημα, πριν ξεκινήσει ένα σερί αρνητικών εκτός έδρας εμφανίσεων, το οποίο διεκόπη στη Ρόδο.

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2, o Βαγγέλης Παπαδόπουλος, από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες στο ματς με τη Φλόγα, ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου στους προσεχείς εντός έδρας αγώνες με Αιγάλεω και Νίκη Β.

«Θέλουμε να κάνουμε ένα σερί νικών. Μπορούμε την άνοδο και έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε και τα δύο ματς. Το Αιγάλεω έχει καλή ομάδα και δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Στον πρώτο γύρο είχαμε πάρει μία δύσκολη νίκη με καλάθι του Χαρίση στο τέλος. Με τη Νίκη Βόλου ψάχνουμε και τη διαφορά αφού είχαμε χάσει με 9 πόντους, σε ένα ματς που είχαν γίνει τα έκτροπα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Περιμένουμε αρκετούς φιλάθλους το Σάββατο με το Αιγάλεω και περισσότερους με τη Νίκη Βόλου για τους λόγους που προανέφερα”.
patris.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.