Στην παράταση λύγισε ο ΟΦΗ στο Λαύριο (91-89).

Σπουδαία εμφάνιση του ΟΦΗ στο Λαύριο που ηττήθηκε στην παράταση με 89-91, αλλά στην τελευταία επίθεση της ομάδας, οι "ασπρόμαυροι" φωνάζουν για καθαρό φάουλ στον Παναγάκη στο πρώτο χρονικά αγώνα, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών...
Αντιγράφουμε από το επίσημο site του ΟΦΗ....


"Δεύτερη συνεχόμενη, πολύ καλή, εμφάνιση της αγαπημένης μας ομάδας,  που όμως αυτή τη φορά δεν είχε αντίκρισμα, όσο και αν προσπάθησαν, και ως ένα σημείο κατάφεραν (φτάνοντας μέχρι την παράταση), να χριστούν και πάλι πρωταγωνιστές οι «κύριοι» με τα γκρι. 
Η τελευταία απόφαση των διαιτητών που στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν έδωσαν "καθαρό" φάουλ πάνω στον Σάκη Παναγάκη, εμπόδισε την ομάδα μας να βρίσκεται κοντά  στην 3η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς, πίσω από τις ομάδες που διεκδικούν την  απ ευθείας άνοδο.
Κι αν όπως λένε, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, στην προκειμένη περίπτωση κάτι ανάλογο ίσχυσε και για την αγαπημένη ομάδα που πήρε εξαρχής προβάδισμα στο σκορ και κατάφερε να προηγηθεί με 5 πόντους (28-23).
Με το ξεκίνημα του β’ δεκαλέπτου, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και εκμεταλλεύτηκαν την χαλαρότητα των παικτών μας με αποτέλεσμα να να προηγηθούν με 12 πόντους (41-53) στο τέλος του ημιχρόνου.
Όμως στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας κατέθεσε ψυχή και έκανε την μεγάλη ανατροπή, αφού ήταν εντυπωσιακοί με γρήγορες επιθέσεις και  κάποιους επιτυχείς, αιφνιδιασμούς, ενώ απέδωσαν  αποτελεσματική άμυνα, ήρθε φυσιολογικά  το τρίποντο του Α.Σιζόπουλου (στα μισά περίπου της περιόδου) να δώσει ξανά προβάδισμα στην ομάδα μας (56-55).
Τελικά το δεκάλεπτο έληξε με την αγαπημένη ομάδα, να υπολείπεται του Λαυρίου, ένα καλάθι (62-64).
Η 4η περίοδος μπήκε με καλούς οιωνούς για την ομάδα του Κρίς Χουγκάζ, που δεν είχε σε αυτό το παιχνίδι την βοήθεια του Σ.Τουτζιαράκη, λόγω τραυματισμού, αφού ο Ορφανός με "γκολ φάουλ" έκανε το 68-67 για την ομάδα μας.
Όμως η ομάδα μας σε εκείνο το σημείο φάνηκε λίγο νευρική, βιαστική και λογικά άστοχοι, με αποτέλεσμα το Λαύριο να ξεφύγει έως και έξι πόντους.
Όμως 1'10" πριν την λήξη του κανονικού αγώνα και μετά το  time out του Κ.Χουγκάζ, με  αφετηρία την τάπα του Καραδολάμη και καθοριστικό καλάθι "δια χειρός" ,  Σ.Παναγάκη, έφερε την ομάδα μας σε απόσταση βολής (75-78).
Το νέο  time out 44΄3" , πείσμωσε ακόμα περισσότερο τους παίκτες μας , που έκαναν πολύ καλή άμυνα πάνω στον Γιαννακόπουλο, αναγκάζοντάς τον σε λάθος.
Μισό λεπτό πριν το τέλος και στην επίθεση της ομάδας μας ο καρπός του "Μητσάρα" Δ.Καραδολάμη δεν λάθεψε, αφού με τρίποντο ισοφάρισε (78-78), χαρίζοντας χαμόγελα στην ομάδα μας, που θα διεκδικούσε την νίκη στην παράταση.
Η παράταση βρήκε την ομάδα μας ψυχωμένη και με πρωταγωνιστές τους Λιούις, Κατιάκο ,Σιζόπουλο προηγήθηκε με 83-82 3' 01" πριν την λήξη.
Σε εκείνη την χρονική στιγμή καθοριστικές αποδείχτηκαν η αστοχία στις βολές για την  ομάδα μας που 19'6" 'εχαναν με 89-86.
Σε εκείνο το σημείο δεν δόθηκε καταφανέστατο φάουλ στον Παναγάκη, με αποτέλεσμα να δεχτεί η ομάδα μας και άλλο καλάθι που ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι.
Ο Καραδολάμης έγραψε το τελικό σκορ 89-91, αφήνοντας στην ομάδα μας "γλυκόπικρη" γεύση, αλλά με αισιοδοξία για το μέλλον".

ΛΑΥΡΙΟ – ΟΦΗ 91-89 (78-78 κ.α.)
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-28, 52-41, 64-62, 78-78 (κ.α.), 91-89
Διαιτητές: Δεσλής-Παντελίδης-Αναστόπουλος.

ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Καρβούνης, Κακιούζης 14, Σίννης 6 (1), Κούνας 19 (4), Γιαννακόπουλος 10, Περράκης 6 (1), Τύρλας 10, Ψωμαδέρης 4, Ψυλέας 22 (2).

ΟΦΗ (Χουγκάζ Κ.): Τσερκιτζόγλου, Κερασοβίτης, Λιούις 22, Ορφανός 7 (1), Παπανικολάου 3 (1), Σιζόπουλος 18 (4), Παναγάκης 10 (1), Καραδολάμης 10 (2), Μπαλάφας 5, Κατιάκος 14 (1).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.