"Σκληρή" ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ.

Αμέσως μετά το Δ.Σ. της Δευτέρας στα γραφεία της, η ΕΚΑΣΚ, εξέδωσε ανακοίνωση, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι Εργοτέλης-Ιεράπετρα...


Λόγω των γεγονότων που έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο καιρό στα πρωταθλήματα κυρίως μικρών κατηγοριών, με κορύφωση το αγώνα Παίδων ΕΡΓΟΤΕΛΗ – ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (4/2/12), τα οποία αμαυρώνουν το άθλημα ( έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες που ορίζονται από τους κανονισμούς της ΕΟΚ, για την επιβολή ποινών), η ΕΚΑΣΚ καταδικάζει τα γεγονότα αυτά και ενόψει των τελικών φάσεων των πρωταθλημάτων επισημαίνει  τα παρακάτω:

1.Τα σωματεία οφείλουν να προστατεύσουν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων με τη συγκράτηση και τη συμμόρφωση των φιλάθλων- γονιών.
2.Η ΕΚΑΣΚ  σε περίπτωση του παραμικρού επεισοδίου θα εφαρμόσει αυστηρά τους κανονισμούς που προβλέπουν εκτός των άλλων και διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Επιτέλους οι γονείς πρέπει να αντιληφθούν ότι η παρουσία  τους ως φίλαθλοι δίπλα στα παιδιά τους, πρέπει να είναι διακριτική και όχι πρωταγωνιστική.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tote kyrioi mallon to idio prepei na kanoune kai oi dietites sas na einai diakritikoi kai oxi prwtagwnistes se ola ta prwtathlimata oxi mono sta paidika...se ola..h xarh tous exei fatsei pantou ..me koryfwsh to matsaki apoloniada kronos apo ena fovero diaiti kritiko pou ekane orgia ...aytous pote tha tous timwrisete apla eimai periergos.....

Ανώνυμος είπε...

οι διαιτητές δεν έχουν καμία σχέση με την Εκασκ, θα έλεγα μάλιστα πως είναι σε αντιπαλότητα.

Όσο για τους διαιτητές είναι αλήθεια πως έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ (σε όλα τα επίπεδα) και θα πρέπει να προσγειωθούν λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί γονείς καταστρέφουν οι ίδιοι τα παιδιά τους φορτίζοντας τα με το γεγονός ότι μπορεί να είναι οι επόμενοι Διαμαντίδηδες. Πάρτε το χαμπάρι η Κρήτη δεν έχει το μέταλλο του μπάσκετ όπως οι άλλες περιφέρειες γι'αυτό αφήστε τα παιδιά σας να απολαμβάνουν το άθλημα.
Βαρδαβάς και Γλυνιαδάκης οι Κρήτες μπασκεμπολίστες. Έως εδώ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΦΥΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ-ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚ.ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;
ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΑΡΔΑΒΑΔΕΣ,ΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗΔΕΣ.

kritikobasket.gr είπε...

Φίλοι μου όλα τα σχόλια ελέγχονται πρώτα και μετά δημοσιεύονται.
Για να γίνει αυτό χρειάζεται κάποιος χρόνος, ενώ όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούμε να είμαστε "απίκο", όλη την ώρα μπροστά στην οθόνη.
Οπότε τα δούμε δημοσιεύονται.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί νομίζω ότι έχετε ξεφύγει τελείως!!!
Ηρεμία...συγκεντωθητε..προσγηωθητε!!
Δεν είναι το χωράφι του μπαμπά σας το μπάσκετ.
Έτσι όπως πάνε μερικοί γονείς δεν θα μας αφήνουν να βλέπουμε ούτε τα παιδιά μας στον αγώνα!
Διότι δεν ξέρω αν το γνωρίζεται μπασκετοπατερες...οι διαιτητές έχουν το δικαίωμα να αποβάλουν κάποιον από την εξέδρα όταν ΑΥΤΌΣ 'η ΑΥΤΟΊ επειρεαζουν την διεξαγωγή του παιχνιδιού!

Ανώνυμος είπε...

kritikobasket.gr
Συγγνώμη που διαμαρτηρήθηκα γιατί τελικά τα σχόλια μου δημοσιεύτηκαν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ,Ε?Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΒΡΙΖΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ,ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΤΙΣΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ,ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΜΗ ΘΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Κ.ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.