Παρελθόν από τον ΟΦΗ οι Σκαμνάκης-Μπάρδας.

Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Κρις Χουγκάζ από την επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ και έτσι φαίνεται πως θα συνεχίζει να βρίσκεται στον πάγκο των "ασπρόμαυρων".
Έτσι λύθηκε η συνεργασία με τους  Αλέξη Μπάρδα,  Μάριο Σκαμνάκη, ενώ πιθανό  τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει οικειοθελώς και ο Ορφανός , αλλά αύριο θα υπάρχει εξέλιξη....

Ωστόσο, όλα θα κριθούν στο επόμενο παιχνίδι με το Πέραμα, στο οποίο αν η ομάδα νικήσει, τότε δεν θα υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.
Η ανακοίνωση:
Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, μετά από συνεννόηση με το προπονητή της ομάδας Κρις Χουγκάζ, και κατόπιν εισήγησης του, αποφασίστηκε να λύσει τη συνεργασία με τους αθλητές της ομάδας του, Μπάρδα Αλέξη και Σκαμνάκη Μάριο. Ως εκ τούτου η ομάδα μπάσκετ ευχαριστεί δημόσια τους παραπάνω αθλητές, για τη προσφορά τους στο σωματείο.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Σκαμνάκης τους φταίει τώρα για τις ήττες?Ο τελευταίος τροχός της άμαξας?

Ανώνυμος είπε...

TA TSIGARA,TA POTA&TA XENYXTIA EXOYN KLEISEI TA KALYTERA TA SPITIA

Ανώνυμος είπε...

Όσα δεν φτάνει η αλεπού…, πηδάει και τα πιάνει! Άντε να δούμε στην επόμενη ήττα ποιους θα υποδείξει σαν υπαίτιους ο μέγας Χουγκάζ!!!

Ανώνυμος είπε...

πειτε μας ρε σεις εκει στον οφη ποιος τον ανακαλυψε αυτον τον χουγκαζ? πρεπει να ειναι πολυ ασχετοι αυτοι οι οφητζηδες παραγοντες! καλα ρε σεις τον ξημερη τον ειχα για ποιο γατο! μου αρεσει που διωξανε τον βλαχο και εφεραν αυτο το νουμερο!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον ο Βλαχος φταει περισσότερο απο τον χουγκαζ , αυτός διαλεξε τους παικτες οι οποιοι αποδειχτηκε οτι δεν κανουν καλή χημεία , Ο Σκαμνάκης ειναι παικτης επιπέδου α εκασκ και ο Μπάρδας καλός αλλά αδιάφορος και θελει μια μπαλα μονος του