Χ.Χαρίσης | Σταματώ αν....


Την πρόθεση του να αποχωρήσει από το «Ηράκλειο» αν δεν λυθούν άμεσα τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα εξέφρασε μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο φυσικός ηγέτης της ομάδας της "Δ.Μποφόρ", Χρήστος Χαρίσης....


Ο 35χρονος παίκτης στις δηλώσεις του κάνει λόγω για οικονομική ασυνέπεια από την πλευρά της διοίκησης και οφειλές από πέρυσι επισημαίνοντας χαρακτηριστικά : 

«Έχει χαθεί ο αγωνιστικός ενθουσιασμός και η διάθεση για το κάτι παραπάνω. Σε καμιά περίπτωση δε σκεφτόμαστε τα χρήματα μέσα στο γήπεδο όμως υποσυνείδητα αυτή η προβληματική κατάσταση μας επηρεάζει. Το χειρότερο είναι ότι δε βλέπουμε φως παρά τις υποσχέσεις που έχουμε πάρει. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μεγαλύτερη υπομονή αν δεν υπήρχαν τα περσινά οφειλόμενα. Εκτός αυτού δεχθήκαμε και σημαντικές μειώσεις μισθών το καλοκαίρι. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε καλά , η διοίκηση έστω και με δυσκολία μας πλήρωνε, όμως τους τελευταίους μήνες έχει χαθεί αυτή η συνέπεια και δεν ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι».

Για το  μέλλον στην ομάδα, ο ηγέτης του Ηράκλειο επισήμανε :

«Αν δεν αλλάξει σύντομα η κατάσταση, σίγουρα θα σταματήσω. Το έχω πει εδώ και καιρό στους ανθρώπους της ομάδας. Έχω μεγάλη αγάπη για το σύλλογο και όταν πήρα την απόφαση να γυρίσω, είχα τη φιλοδοξία να βοηθήσω για να επιστρέψει τουλάχιστον στην Α2. Δυστυχώς όμως δε βλέπω να υπάρχει προοπτική»

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.