"Βούλιαξε" στην Σάμο ο Εργοτέλης.Ηττήθηκε από τον Πολυκράτη με 88-66.

"Τύραννος" αποδείχθηκε για τον Εργοτέλη η Σάμος (αφού κατά την αρχαιότητα ο Πολυκράτης ήταν τύραννος της Σάμου κατά το δεύτερο μισό του 6ου αιώνα π.Χ.), γνωρίζοντας την ήττα με 88-66, διακόπτοντας την ανοδική πορεία της ομάδας του Γ.Μακράκη...
Πολυκράτης Σ.-Εργοτέλης
Στις...καρναβαλικές εκδηλώσεις (και στην ταλαιπωρία της μετακίνησή) είχε το μυαλό του ο Εργοτέλης που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, γνωρίζοντας...χαλαρά την ήττα από τους παθιασμένους για την νίκη γηπεδούχους με 88-66.Μάλιστα ο Πολυκράτης κάλυψε και το αρνητικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου στο Λίντο (που παίζει μικρή σημασία με  81-72), και συνέβη με τον καλύτερο τρόπο γι’ αυτούς στο ματς εξ αναβολής της 15ης αγωνιστικής επικρατώντας με 22 πόντους διαφορά επί των "κιτρινόμαυρων".
Τα μοναδικά θετικά που διέκρινε κανείς σήμερα στον Εργοτέλη η εμφάνιση του τρίτου δεκάλεπτου, που μείωσαν στους 4πόντους (37-41), με καλάθι του Π.Τσαμπά (πού ήταν (άρρωστος όλη την εβδομάδα), και η καλή εμφάνιση του Γεωργοπαπαδάκου.

Για αλλη μια φορά, μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του 16χρονου Χ.Σκάνδαλου, που αποκτά τεράστιες εμπειρίες και παραστάσεις από αυτούς τους αγώνες.

Να στονίσουμε οτι ο Πολυκράτης είχε τέσσερεις νεαρούς στο ρόστερ.Οι Ταγκλής (από τους εφήβους) και Αντωνούσος – Πυργιώτης – Σίμος (από τους παίδες). Πήραν το βάπτισμα του πυρός και μάλιστα ο Αντωνούσος πέτυχε και 2 πόντους που ίσως αποτελεί και ρεκόρ για τον όμιλο αλλά και για την κατηγορία, αφού ο Αντωνούσος δεν έχει κλείσει τα 15 χρόνια.
Αξίζει να πούμε ότι η ομάδα του Εργοτέλη χειροκροτήθηκε θερμά από τους φιλάθλους στο τέλος του αγώνα και ο ομάδα από το Ηράκλειο ανταπέδωσε το χειροκρότημα.




Πηγή φώτο βίντεο: "samosbasket.gr"

 Πολυκράτης-Εργοτέλης 88-66
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ :   21-13, 41-32(μίχ.),61-45, 88-66.
Διαιτητές: Σιώκας – Πλιάκας.
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ Σ. (ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Κ.): Αλεξίου 29 (4), Πρόκος 14 (1), Καραβασίλης 7 (1), Μυτιληνού 21 (1), Σίμος, Καποτάς 3 (1), Αντωνούσος 2, Πυργιώτης, Τσουρής 10 (2), Κρασόπουλος 2..
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΜΑΚΡΑΚΗΣ Γ.): Χαριτάκης, Βαρνάβας 9, Χαλκιαδάκης 5 (1), Γρύλλος 5 (1), Σκάνδαλος 8, Γρύλλης 5 (1), Φλιάτης 4, Πάντσιος 9 (1), Γεωργοπαπαδάκος15 (3), Τσαμπάς 6.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ΣΑΜΟ.ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΖΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΡΥΘΜΟ ΜΕ ΤΡΕΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΜΟΝΟ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ.ΑΣ ΠΑΨΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΛΙΑ.ΗΔΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ,ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ &ΑΝΟΗΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΚΑΣ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΠΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ,ΑΝΩΝΥΜΕ 1,ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΕΛΥΣΕ Ο ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΕΤΣΙ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΙΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΟΠΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ