ΟΦΗ | Γύρισε αλώβητος απο το ΜΕΤΣ (87-83 το Παγκράτι.

Επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία και την πολύ καλή ψυχολογία που έχει το τελευταίο διάστημα, ο ΟΦΗ πήρε μια σπουδαία νίκη στο ΜΕΤΣ, που τον απομακρύνει απο την ουρά και τον φέρνει κοντα στην κορυφή....

Αντιγράφουμε απο το επίσημο site του ΟΦΗ:

Το Παγκράτιον ήταν ένα αγώνισμα των αρχαίων Ελλήνων, ένας συνδυασμός πάλης και πυγμαχίας  Το Παγκράτιο συνδύαζε το χτύπημα και την αρπαγή (λαβή) και ήταν αγώνας, που κερδιζόταν με την υποβολή του αντιπάλου.
Με παρόμοια λαβή και με πίστη για το δεύτερο συνεχόμενο διπλό, που ήταν ορατή στα μάτια όλων στην αποστολή και με αυτή την λογική έφτασε η ομάδα στο κλειστό του ΜΕΤΣ.
Με την νίκη αυτή η αγαπημένη μας ομάδα επιστρέφει, καθώς πλησίασε την κορυφή, ενώ απομακρύνθηκε αρκετά από την "διακεκαυμένη ζώνη",  και πλέον παει στον Λαγκαδά, με ιδανική ψυχολογία,  σε ένα παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα τελικού με αντίπαλο τον Ερμή.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να προηγείται ο ΟΦΗ, 3,12΄ πριν το τέλος της 1ης περιόδου με 14-12, μια τεχνική ποινή όμως που δέχθηκε η ομάδα μας, αποσυντόνισε  και το δεκάλεπτο έκλεισε με ένα καλάθι μπροστά οι γηπεδούχοι(20-22).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ομάδα μας ήταν εκπληκτική αφού ένας συγκλονιστικός στην οργάνωση Κερασοβίτης και με τον  Δημήτρη Κατιάκο  να παίζει όπως θέλει τους αντίπαλους ψηλούς η ομάδα μας έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με  +8(45-37).

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και το τρίτο δεκάλεπτο, με τους Λιούις αλλά και Σιζόπουλο, να να μπαίνουν κι αυτοί στην επιθετική εξίσωση.Υπό την μαεστρική καθοδήγηση του Κρις Χουγκαζ, το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε στο +4(60-56).
Στο τελευταίο δεκάλεπτο το Παγκράτι έκανε την ύστατη αντεπίθεση, πλησίασε στο σκορ, (66-63), όμως η ομάδα μας είχε την απαραίτητη ψυχραιμία, παίρνοντας τελικά το ροζ φύλλο αγώνα, που ήταν το τρίτο συνεχόμενο, επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΟΦΗ 83-87
Τα δεκάλεπτα: 22-20, 37-45, 56-60, 83-87
Διαιτητές: Πουρσανίδης Γ., Παγώνης, Ευφραιμίδης
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Λιόγας): Αντωνάκης 1, Μακρής 13 (6ασ.), Συριστατίδης, Ράπτης 6, Δημάκος 25 (1), Κουτρούλιας 20 (2τρ., 2κοψ.), Σιγκούνας 4 (1τρ., 8ρ.), Βεσκούκης 14 (2).
ΟΦΗ (Χουγκάζ): Κερασοβίτης 13 (3τρ., 5ασ.), Λιούις 18, Ορφανός 5 (1), Παπανικολάου 3 (1), Σιζόπουλος 13 (3), Παναγάκης 6, Καραδολάμης, Μπαλάφας 2, Τουτζιαράκης 9 (6ρ., 2κοψ.), Κατιάκος 18 (3τρ., 6ρ.).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.