Σχολικά | Το 3o ΓΕΛ Ηρακλείου στους οκτώ !!!Νίκησε 61-44 το 2ο ΓΕΛ Αλίμου.

Στο δρόμο των επιτυχιών που βαδίζει το Κρητικό μπάσκετ, βαδίζει και το 3o ΓΕΛ Ηρακλείου, το οποίο, στον αγώνα που έγινε σήμερα στην Αθήνα, επικράτησε του  2ου ΓΕΛ Αλίμου με τελικό σκορ 44-61, και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση, του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος....

 To 3o ΓΕΛ Ηρακλείου επιστρέφει νικητής από την Αθήνα.Επικράτησε του 2ου ΓΕΛ Αλίμου με τελικό σκορ 44-61 σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ.Με τη νίκη αυτή προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος μαζί με άλλα επτά Λύκεια(συμπεριλαμβανομένου και ενός σχολείου από την Κύπρο).Οι οκτώ σχολικές ομάδες μετά από κλήρωση θα σχηματίσουν τέσσερα ζευγάρια,των οποίων οι νικητές,πάλι με αγώνα νοκ άουτ, θα προκριθούν στο Final Four.

Όσον αφορά το παιχνίδι το 3ο μπήκε μουδιασμένα στο παρκέ,έκανε αρκετά επιθετικά και αμυντικά λάθη,δίνοντας την ευκαιρία στο λύκειο του Αλίμου να βρίσκεται κοντά στο σκορ μέχρι και το ημίχρονο.Αν και δεν έχασε λεπτό την πρωτοπορία στο σκορ,στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαν οι παίκτες τα πατήματά τους στο γήπεδο και με αντεπίθεση διαρκείας πήραν τη νίκη,που κατά κοινή ομολογία,άξιζαν.

Συγχαρητήρια στα παιδιά,στον γυμναστή τους και σε όλους όσους βοηθούν με τον τρόπο τους την ομάδα.Καλή επιτυχία και στον επόμενο γύρο.

2ο ΓΕΛ ΑΛΙΜΟΥ-3ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ    44-61

3ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ(ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ)  ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ 6,ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 18,ΜΥΛΩΝΑΣ 3(1),ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ Χ. 19(3),ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 1,ΚΥΠΡΙΤΙΔΗΣ 2,ΠΑΧΙΑΔΑΚΗΣ 4,ΚΑΛΑΤΖΗΣ 5,ΟΡΦΑΝΑΚΗΣ 3,ΠΑΡΑΔΟΥΛΑΚΗΣ.

Πηγή : "ergobasket.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.