Το...καθιερωμένο φιλικό "Ηράκλειο"-ΟΦΗ στις 19:00.


Ξεκίνησαν χθες οι προετοιμασίες των ομάδων μας στην Α2 και Β΄Εθνική κατηγορία της πόλης του Ηρακλείου ΟΦΗ και Ηράκλειο.Το σημερινό μενού περιλαμβάνει το ...καθιερωμένο φιλικό μεταξύ τους, που πραγματοποιείται εδώ και δυο εβδομάδες.Τα συγκεκριμένα φιλικά  κατά γενική ομολογία, έχουν δώσει ώθηση και στις δυο ομάδες που το τελευταίο διάστημα έχουν θετικά αποτελέσματα, στους αγώνες των πρωταθλημάτων τους....

Άρχισε χθες η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το (πρώτο εκ των δυο) δύσκολο εκτός έδρας σαββατιάτικο παιχνίδι με το Παγκράτι. Ο Κρις Χουγκάζ  έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Σήμερα οι "ασπρόμαυροι" θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν συμπεράσματα  στο φιλικό με την ομάδα του «Ηράκλειο» (19.00) στο κλειστό του Λίντο. 
Στο στρατόπεδο της "Δ.Μποφόρ", επικρατεί ικανοποίηση από την νίκη στην Καισαριανή που τον έφερε ξανά ..."Νηαρ" στις κορυφαίες ομάδες της βαθμολογίας, ευνοούμενη από από τα υπόλοιπα αποτελέσματα και κυρίως από τις ήττες της Νίκης Β. και της Αγ. Παρασκευής.
«Είναι στο χέρι μας πια το αν ανέβουμε ή όχι. Θα εξαρτηθεί κυρίως από τη δική μας πορεία», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας  Βασίλης Ράλλης.
Παράλληλα ο όμιλος ανακοίνωσε την αλλαγή ημέρας και ώρας αγώνα με τον Δούκα.Η ανακοίνωση:

Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Ομίλου μας, ανακοινώνει ότι ο αγώνας με τον ΔΟΥΚΑ  για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής  ανδρών θα διεξαχθεί στο Λίντο 
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  25  / 02   στις 16.00 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.