Με Βασιλακόπουλο και Τσαγκρώνη θα κόψει πίτα η ΕΚΑΣΚ.

Με την παρουσία (όπως ακριβώς πέρυσι-23 Ιανουαρίου ο γ.γ. και 21 Φεβρουαρίου ο πρόεδρος-) της ανώτατης ηγεσίας της ΕΟΚ, θα κόψει φέτος την Πίτα της η ΕΚΑΣΚ, σε μια σεμνή τελετή στο ξενοδοχείο Αστόρια στην αίθουσα "Μούσες"....


Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Τάκης Τσαγκρώνης, θα βρίσκονται την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο και θα παραβρεθούν στην εκδήλωση που θα γίνει το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο ξενοδοχείο «Αστόρια», όπου εκτός του κόψιμο της Πίτας θα απονεμηθούν και βραβεία στις  ομάδες   οι οποίες  κέρδισαν την άνοδο σε ανώτερη (Εθνική) κατηγορία κατά την περυσινή περίοδο.

Παράλληλα η Ένωση θα βραβεύσει και τις ομάδες του Εργοτέλη (παίδων) και ΟΚΑ Αρκάδι (Νεανίδων), για τις Πανελλήνιες διακρίσεις τους πέρυσι και πρόπερσι.

Στο διάστημα της παραμονής τους οι κορυφαίοι ηγέτες του μπάσκετ στην χώρα μας, θα έχουν επαφές με τους παράγοντες των ομάδων (Εθνικών κατηγοριών) από το νησί αλλά και και με άλλους φορείς.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η "ΣΕΜΝΗ" ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΑΣΤΟΡΙΑ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚ. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ Η ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ!!!
ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΣΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ Η "ΑΝΩΤΑΤΗ ΗΓΕΣΙΑ" (sic)KAI OI "ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ" (ξανά sic)ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΞΑΝΑ Τ' ΑΡ..ΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.