ΟΦΗ | "Κόλαση" η Περιβόλα.

Επίσημη ανακοίνωση  έβγαλε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, με την οποία, ενημερώνουν το φίλαθλο κοινό όλης της Ελλάδας για τα τραγικά επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια αλλά και με τη λήξη του κανονικού αγώνα,Απόλλων Πατρών-ΟΦΗ τα οποία δεν γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές αφού είχαν αποσυρθεί στα αποδυτήρια μετά το τραυματισμό του διαιτητή κ.Δεσλή....


Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ....

Νοιώθουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό όλης της Ελλάδας για τα τραγικά επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια αλλά και με τη λήξη του κανονικού αγώνα, τα οποία δεν γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές αφού είχαν αποσυρθεί στα αποδυτήρια μετά το τραυματισμό του διαιτητή κ.Δεσλή.
Καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού όλο το γήπεδο έβριζε εν χορό τον ΟΦΗ και την Κρήτη και ο πάγκος της ομάδας μας δεχόταν ρίψεις αντικειμένων καθώς και ύβρεις και φτυσίματα κάνοντας το έργο των προπονητών, παικτών και παραγόντων της ομάδας κόλαση.
Το ματς διακόπηκε μόνο μια φορά, αν και έπρεπε να είχε διακοπεί νωρίτερα και να είχε εκκενωθεί το γήπεδο πιο μπροστά, με αποτέλεσμα με την λήξη του κανονικού αγώνα και ενώ η ομάδα μετά από απόφαση των διαιτητών προχώρησε προς το κέντρο του γηπέδου για να γλυτώσει από τα κέρματα και τα αντικείμενα τα οποία έπεφταν βροχή από τους φιλάθλους της Πάτρας, ο παίκτης με το νούμερο 6 του Απόλλωνα Πάτρας  Καπερώνης επιτέθηκε φραστικά και γρονθοκόπησε τον αθλητή μας Τσερκιτσόγλου  Πρόδρομο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει γενική σύρραξη.
Λυπούμαστε ιδιαίτερα που στη σύρραξη και ενώ όλοι προσπαθούσαν με όλες τους τις δυνάμεις να ηρεμήσουν τα πνεύματα, υπήρξαν παίκτες της Πάτρας  και άνθρωποι με πολιτικά που συνέχιζαν να γρονθοκοπούν τους παίκτες της ομάδας μας και δυστυχώς όταν οι παίκτες της ομάδας μας στριμωχτήκαν στα κάγκελα δέχτηκαν επίθεση και από τους φιλάθλους που βρισκόντουσαν στις κερκίδες.
Δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά δεν γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος. «οι διαιτητές ήταν στα αποδυτήρια»
Τέτοια γεγονότα γυρίζουν το μπάσκετ πολλά χρόνια πίσω.
Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες και στην αποστολή  της ομάδας που έδωσαν την ψυχή τους για να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι και που μόνο με αυτό το τρόπο θα μπορούσαν να χάσουν.
Για να μην είμαστε άδικοι θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και τη διοίκηση της Πάτρας που έκαναν ότι μπορούσαν για να συγκρατήσουν τους φιλάθλους αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Na pane sto.... osoi ebrisan ton OFH alla kai eidika th Krhth. Giati autoi den einai fila8loi, autoi einai m....! Ainteee. Epae pame na xanoixoyme basket kai erxonatai oi alloi oi "magkes" pou 8arroun pws paizontas xylies kai blasthmwntas ierous topous na mas to xalane!