Τα νεα των ομάδων της Γ΄Εθνικής.

Διαβάστε τα τελευταία νεα των εκπροσώπων του νησιού μας στην τρίτη Εθνική κατηγορία.
Εργοτέλης | Πρώτη εκτός , αφιερωμένη εξαιρετικά.
Ηρόδοτος  | Ολοκληρώνει τον α' γύρο.



Εργοτέλης | Πρώτη εκτός , αφιερωμένη εξαιρετικά..


Η ομάδα του Γιώργου Μακράκη αγνοούσε την νίκη μακριά από το Λίντο αφού είχε τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς και αναζητούσε εναγωνίως το εκτός έδρας “ροζ φύλλο” αγώνα. Αυτό ήρθε και πλέον ο στόχος της τετράδας είναι εφικτός.
Η σπουδαία αυτή νίκη ήταν αφιερωμένη απο όλους,  στον πρόεδρο της επιτροπής μπάσκετ του Εργοτέλη Βαγγέλη Γιαννουλάκη , ευχόμενος να ξεπεράσει το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Ο Εργοτέλης στοχεύει πλέον στην τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα στο δύσκολο ματς, στο Λίντο την επόμενη αγωνιστική.
Για το παιχνίδι με το τρίτο στην βαθμολογία Ψυχικό  ο σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση που ζητά να γεμίζει το Λίντο την Κυριακή.:


Ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια δίνει την Κυριακή(22/1) ο Εργοτέλης απέναντι στο Ψυχικό.Στο ντέρμπι,όπως είναι φυσικό,θέλει τη συμπαράσταση των φιλάθλων  για αυτό και ο σύλλογος καλεί τον κόσμο να γίνει ο έκτος παίκτης.


"Το 2012 μπήκε με το δεξί για την ομάδα μας,καθώς νίκησε τη Λιβαδειά στο Λίντο και τον Έσπερο στη Λαμία.


Όμως για να αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία αυτές οι νίκες θα πρέπει ο Εργοτέλης να υπερασπιστεί την έδρα του την επόμενη Κυριακή σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς έως τώρα και να καταφέρει να επικρατήσει του Ψυχικού,μιας από τις πρωτοπόρους ομάδες του ομίλου.


Το έργο του δε θα είναι εύκολο για αυτό και η παρουσία του κόσμου στο Λίντο είναι επιτακτική ανάγκη,ώστε να γεμίσει το γήπεδο και να δώσει την απαραίτητη βοήθεια στους παίκτες για να φτάσουν σε μια ακόμα σπουδαία νίκη.


Όλοι λοιπόν την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 14:00 στο Λίντο.


Ο Εργοτέλης σας χρειάζεται κοντά του !!!"

Ηρόδοτος  | Ολοκληρώνει τον α' γύρο.


Με τον  φτωχό απολογισμό της μιας νίκης σε 10 ματς, η συνέχεια είναι "Γολγοθάς", για την ομάδα της Αλικαρνασσού. Η τεχνική ηγεσία προσπαθεί να βρει κίνητρα για τους παίκτες , ώστε να τους "κεντρίσει" και να τους δώσει νέα ώθηση.
«Θα κοιτάξουμε να ευχαριστηθούμε τα επόμενα ματς και να διαφυλάξουμε το όνομα του συλλόγου. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να κάνουμε σωστή προετοιμασία», δήλωσε ο κ.Γ. Κόκκινος.


Την  Κυριακή ο Ηρόδοτος παίζει  στη Λιβαδειά  που θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΡΑ ΜΩΡΗ ΕΡΓΟΤΡΕΛΑΡΑ!