«Πολυβόλο» ο Κρίστμας, εύκολα ο Ολυμπιακός.

Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο παρκέ του ΣΕΦ το Ρέθυμνο Aegean, καθώς ηττήθηκε εύκολα με 97-82, χωρίς να απειλήσει.Αντίθετα ο  Ντιόντε Κρίστμας ήταν καταπληκτικός, πραγματικό πολυβόλο, σταματώντας στους 41 πόντους !!!...

Ο κόσμος για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού δεν ήταν πολύς, ωστόσο όσοι βρέθηκαν στο ΣΕΦ απόλαυσαν θέαμα στη νίκη των «ερυθρολεύκων» με 97-82 επί του Ρεθύμνου και τον Ντιόντε Κρίστμας να σταματάει στους 41 πόντους! Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν ορεξάτοι και παρέμειναν συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα λίγες ημέρες πριν από την πολύ σημαντική μάχη με την Αναντόλου Εφές στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Top 16.

Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να δυσκολευτεί απέναντι στο Ρέθυμνο λίγες ημέρες πριν από το σημαντικό παιχνίδι με την Αναντόλου Εφές. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα απέναντι στο Ρέθυμνο που πίεσε σε όλο το γήπεδο και προσπάθησε να τρέξει με τον Σπύρο Μοτσενίγο στη βασική πεντάδα. Με καλή κυκλοφορία της μπάλας και επιθετική αιχμή τον Πέρο Άντιτς οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς μπήκαν μπροστά με 31-18 λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου. Οι Κρητικοί πάντως, παρέμειναν ανταγωνιστικοί δοκιμάζοντας παράλληλα και κάποια πράγματα, ωστόσο υστερούσαν στον τομέα τον ριμπάουντ ενώ δεν έβρισκαν πολλές λύσεις από τα 6.75. Οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν σοβαροί στη δεύτερη περίοδο και με επιμέρους σκορ 14-6 ανέβασαν τη διαφορά στους 20 πόντους (47-27) στο 15’ μετά από δύο εύστοχες βολές του Κώστα Σλούκα. Στη συνέχεια η αναμέτρηση μετατράπηκε σε παράσταση για ένα ρόλο αφού ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κατεβάζοντας ταχύτητα μόνο στα τελευταία λεπτά. Οι δύο ομάδες έκαναν προπόνηση για τη συνέχεια των υποχρεώσεων τους και ο Κρίστμας έβλεπε το καλάθι σαν… βαρέλι.
basketnet.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.