ΕΚΑΣΚ | Υπενθυμίζει στα σωματεία.

Η ΕΚΑΣΚ με επιστολή της υπενθυμίζει στα σωματεία ότι πρέπει να καταβάλουν μέχρι την Παρασκευή 13/1/2011, τη Β δόση των αμοιβών-μετακινήσεων και ημεραργιών διαιτητών και κριτών περιόδου 2011-12, ώστε να μην μην υπάρξουν επιπτώσεις ποινής, όπως ορίζουν οι προκηρύξεις της Ένωσης...


Nα σημειώσουμε ότι τις ακριβείς δόσεις όλων των σωματείον μπορείτε να τις βρείτε στην δεξιά πλευρά του site , η πρώτη αριστερά, η πατήστε εδώ.
Προς : Σωματεία – Μέλη ΕΚΑΣΚ
                         
           Σε συνέχεια της από 15-12-11/αρ. πρωτ: 371 επιστολής μας που αφορά τη Β δόση των αμοιβών-μετακινησεων και ημεραργιών διαιτητών και κριτών περιόδου 2011-12, παρακαλούμε θερμά όσα σωματεία δεν έχουν καταβάλει ακόμη τα ανάλογα ποσά, να το πράξουν έως την καταληκτική ημερομηνία που έχει τεθεί ( Παρασκευή 13/1/2011), προκειμένου τα πρωταθλήματα να συνεχιστούν ομαλά, να μην υπάρξουν επιπτώσεις ποινής, όπως ορίζουν οι προκηρύξεις και τα σωματεία να μη βρεθούν σε δύσκολη θέση, όπως και η Ένωση, απέναντι στους συνδέσμους Διαιτητών και Κριτών.     
            Σας υπενθυμίζουμε ότι, το συνολικό πόσο συμμετοχής του κάθε σωματείου, όπως εμφανίζεται στη κατάσταση που ήδη σας έχει αποσταλεί, πρέπει  να κατατεθεί στο λογαριασμό του ΣΥΔΚΑΚ- ALPHA BANK, αρ. λογαριασμού 788002320000958, δηλώνοντας το όνομα του καταθέτη σωματείου και  φωτοτυπία του αντιγράφου κατάθεσης να αποσταλεί στην Ένωση.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.