Χόρεψε πεντοζάλι στη Δράμα το Ρέθυμνο Aegean 79-67!!!.

Το Ρέθυμνο συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 και μετά τη σπουδαία νίκη επί του Άρη, κέρδισε τον ΚΑΟΔ μέσα στη Δράμα με 79-67, συνεχίζοντας τις... πτήσεις πλει οφ...

Με τους Πέτγουεϊ, Δέδα και Ράϊτ να είναι καταιγιστικοί, ο ΑΓΟΡ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από τη Δράμα επικρατώντας με 79-67 του ΚΑΟΔ. 
Μοιρασμένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο στη Δράμα καθώς στο ξεκίνημα του αγώνα χάρη σε ένα αρχικό 6-0 ο ΑΓΟΡ είχε τα ηνία στο πρώτο τετράλεπτο, την ίδια ώρα που ο ΚΑΟΔ δεν είχε ακόμα σημειώσει το πρώτο του καλάθι. Οι Κρητικοί κράτησαν το προβάδισμα και τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι και το 7ο λεπτό όταν οι Δραμινοί «ξύπνησαν» και έφτασαν αρχικά στην ισοφάριση(9-9) γιατί στη συνέχεια πέρασαν μπροστά κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με 14-11. 

Το ντέρμπι στη Δράμα συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο καθώς από το ξεκίνημα της, οι δύο ομάδες άλλαζαν συνεχώς τη «σκυτάλη» στο σκορ. Με τους Χαντ και Κακαρούδη, ο ΚΑΟΔ κατάφερε να ξεφύγει με 5 πόντους(28-23) στο 7ο λεπτό, όμως ο ΑΓΟΡ απάντησε άμεσα και χάρη στους Παπανικολάου, Λάτοβιτς και Ράϊτ «μάζεψε» τη διαφορά και προηγήθηκε στη λήξη του ημιχρόνου με 31-33. 

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, με τον Χαντ να είναι η πιο σίγουρη επιθετική του λύση, ο ΚΑΟΔ δεν άφησε τον ΑΓΟΡ να ξεφύγει στο σκορ και μάλιστα πέρασε και πάλι μπροστά με το 39-36 στο 23’. Ένα λεπτό αργότερα όμως το Ρέθυμνο χάρη στις περισσότερες επιθετικές λύσεις που είχε, άρχισε να χτίζει μια διαφορά ασφαλείας, κλείνοντας το τριαντάλεπτο προηγούμενο με 48-54. 
Με τους Πέτγουέι, Ράϊτ και Δέδα να είναι σε μεγάλη μέρα, η κυριαρχία του Ρεθύμνου συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο, με τους Κρητικού να φτάνουν στο +11(50-61 στο 33ο λεπτό. Από κει και μετά, ο ΚΑΟΔ προσπάθησε για την ανατροπή όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 56-64. Φτάνοντας στο +15(59-74) τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο ΑΓΟΡ ουσιαστικά κάπου εκεί «καθάρισε» το παιχνίδι, με τη νίκη να έρχεται τελικά με το ταμπλό στη Δράμα να γράφει 79-67.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.