Με το αριστερό ξεκίνησε το Ηράκλειο το 2012.

Δεν μπήκε καλά το 2012 για την ομάδα των Ράλλη-Μπιτζάνη, καθώς μετά από κακή εμφάνιση γνώρισε την (πρώτη εντός έδρα) ήττα από την  Αγ. Παρασκευή με 68-79.Ο όμιλος στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού φάνηκε "εγκλωβισμένος" και το αποτέλεσμα κρίνεται φυσιολογικό...


Το «Ηράκλειο» καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα κυνηγούσε στο σκορ τους φιλοξενούμενους που είχαν μια μικρή αλλά σταθερή διαφορά στο παιχνίδι και το τελικό 68-79 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά αφού το «Ηράκλειο» έκανε μια μέτρια εμφάνιση.
Την μεγάλη ζημιά για το «Ηράκλειο» την έκανε ο Τσιάκας που σημείωσε 27 πόντους με 3 τρίποντα, ενώ από την ομάδα του Β. Ράλλη ξεχώρισε ο (εορτάζων χθές) Γιάννης  Στεφανάκης που πέτυχε 18 πόντους με 2 τρίποντα.
Τα δεκάλεπτα: 15-20, 35-37 (ημίχ.), 52-57, 68-79.
Ηράκλειο (Ράλλης): Αρναουτάκης Μ. 1, Κωτούλας 6 (2), Στεφανάκης 18 (2), Ξενάκης 4, Δαγαλάκης, Αρναουτάκης Γ., Καραλής 6, Παπαδόπουλος 9, Αγαπητός 11 (1), Χαρίσης 5 (1), Χαλκιαδάκης 3, Πετράκης 5.


Αγ. Παρασκευή (Χατζηπανήγυρης): Ταταρούνης 1, Σώφρονας, Σβερκούνος 9, Κουτσός 5 (1), Τσιάκας 27 (3), Ζερβός 1, Γιαννιώδης, Μάτος 13 (1), Κουρής 9 (1), Μουγιός 12, Γριμπαβιώτης 2.
πηγη κειμένου: "flashnews.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO HRAKLEIO HTAN GIA TA PANIGIRIA KAI EXASE APO TON CHATZIPANIGIRI!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΟΡ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ!!!), ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΕΣ ΑΠ' ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΖΩ BASKET ΚΑΙ ΖΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ-ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ Β-Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ 2 ΩΡΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ?ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΟΙ 30+ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ