Τα μίνι της ΕΚΑΣΚ και το Εργασιακό Χανίων στο kritikobasket.

Τώρα στο mach center του kritikobasket.gr, βρίσκεται το πρόγραμμα των ΜΙΝΙ αγοριών -κοριτσιών της ΕΚΑΣΚ, αλλά και το Εργασιακό Χανίων.Επίσης μπορείτε να δείτε όλες τις ομάδες του νησιού μας, καθώς και το Δ.Σ., επιτροπές της ΕΚΑΣΚ..

Άλλη μια προσφορά του του kritikobasket.gr, καθώς στο  mach center (δείτε στην εικόνα), καθώς τα ΜΙΝΙ αγοριών της ΕΚΑΣΚ (Πρόγραμμα τώρα ,αποτελέσματα,Βαθμολογίες όταν ξεκινήσουν), θα βρίσκονται στην διάθεσή σας με ένα κλικ! 
Παράλληλα εντός λίγων ημερών θα είναι στην διάθεσή σας όλο το πρόγραμμα της Α1 και Α2 κατηγορίας του Εργασιακού μπάσκετ Χανίων.
Ευελπιστούμε σύντομα να υπάρχει και το Εργασιακό Ρεθύμνου και Αγίου Νικολάου, ενώ αναμένουμε και το Εργασιακό Ηρακλείου.
Το www.kritikobasket.gr προβάλει  το μπάσκετ της Κρήτης σε όλες του τις δραστηριότητες με μοναδικό σκοπό την ενημέρωσή σας.
Μια νέα καινοτομία εγκαινιάζει το kritikobasket.gr, καθώς στο πλάι της σελίδας, έχει τοποθετηθεί το info center, που αναφέρει, χρήσιμα  για την ΕΚΑΣΚ και τις ομάδες της Κρήτης.(Δείτε την σχετική φώτο).

Καλή χρονιά με υγεία και ευημερία σε όλους !!!

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά. Πολύ καλή η προσπάθεια γιατί η προβολή των αγώνων είναι κατά κάποιο τρόπο επιβράβευση της προσπάθειας των μικρών καλαθοσφαιριστών.