Και το "ΑΣΤΡΑ Καφέ day and night", στηρίζει την προσπάθεια του ΟΦΗ στην Α2.


Τα τελευταία θετικά αποτελέσματα και η πολύ καλή παρουσία του ΟΦΗ στην Α2, έχουν συνειδητοποιήσει τους  επιχειρηματίες της πόλης μας ότι πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα που εκπροσωπεί το Ηράκλειο στην μεγαλύτερη κατηγορία...


Αντιγράφουμε από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
"Νέο χορηγικό σύμμαχο απέκτησε ο ΟΦΗ καθώς το καφέ ΑΣΤΡΑ day and night  αποφάσισε να στηρίξει την ομάδα μας. Το καφέ βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου,επί της οδού Ανδρόγεω και Περδικάρη γωνία.
Οι παίκτες της ομάδας μας, βρήκαν την ευκαιρία το μεσημέρι της Πέμπτης να χαλαρώσουν στο καφέ " Άστρα", απολαμβάνοντας το ρόφημά τους, ενώ οι υπεύθυνοι του καταστήματος κ.κ Κοσμαδάκης Θωμάς και Καμπανάκης Αλέξανδρος φρόντισαν να μην τους λείψει τίποτα.
-Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κος Κονδράρος Διαμαντής, δήλωσε ευτυχισμένος για την συνεργασία:
"Κάνουμε μια νέα αρχή στηρίζοντας την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, που μας χαρίζει επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που είναι μαζί μας και θέλουμε να  δώσουμε  μία θετική αύρα στην ομάδα.Ευχόμαστε στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, κάθε επιτυχία και γιατί όχι και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο του Ηρακλείου καλές γιορτές".
-Από την μεριά του, το τμήμα μπάσκετ με ανακοίνωσή του ευχαριστεί το " 'Άστρα  Καφέ,  day and night"  :
Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ευχαριστεί θερμά  το " 'Άστρα  Καφέ,  day and night" τον ιδιοκτήτη Κονδράρο Διαμαντή και τους υπεύθυνους κ.κ Κοσμαδάκη Θωμά και Καμπανάκη Αλέξανδρο, για την συνεργασία και την στήριξη που θα παρέχουν φέτος στην ομάδα μας, στην δύσκολη προσπάθεια μας, στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.