ΟΦΗ-Εργοτέλης | Το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Το κοινωνικό τους πρόσωπο δείχνουν οι ομάδες του νησιού μας ο ΟΦΗ και ο Εργοτέλης καθώς στις εορταστικές μέρες δεν ξέχασαν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Έτσι, ο ΟΦΗ τιμήθηκε από τους γιατρούς του Βενιζελείου, ενώ οι "κιτρινόμαυροι" θα επισκεφτούν το ίδρυμα «Δικαίωμα στη ζωή» στα Άνω Καλέσα...



Η πρωτοβουλία των παικτών  του ΟΦΗ να προσφέρουν οι παίκτες της αίμα στην τράπεζα αίματος του Βενιζελείου επιβραβεύτηκε από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της τράπεζας αίματος «ζωή-ζωοδόχος πηγή» του Βενιζελείου κ. Σωτήρης Στεργίου λίγο πριν την έναρξη του σαββατιάτικου αγώνα του ΟΦΗ με τον Αμύντα έδωσε στον αρχηγό Αλέξη Μπάρδα τιμητική πλακέτα, η οποία ανέγραφε τα εξής: «Ο σύλλογος ειδικευόμενων γιατρών Βενιζελείου ΠΓΝΗ απονέμει τιμής ένεκεν στην ομάδα καλαθοσφαίρισης του ΟΦΗ για την προσφορά στην τράπεζα αίματος “ζωή-ζωοδόχος πηγή”».


«Δικαίωμα στη ζωή».


Απο την μεριά τους ο Εργοτέλης με τμήματα απο την αντρική και εφηβική τους ομάδα, επισκεφτεί την Πέμπτη το ίδρυμα «Δικαίωμα στη ζωή» στα Άνω Καλέσα.
Η ανακοίνωση:
«Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Εργοτέλη πιστό στη φιλοσοφία που διέπει το σύλλογο «ο αθλητισμός προάγει τον πολιτισμό και την κοινωνική ευαισθησία», αποφάσισε αντιπροσωπεία παικτών του ανδρικού και εφηβικού τμήματος, να επισκεφτεί το ίδρυμα «Δικαίωμα στη ζωή» στα Άνω Καλέσα.

Οι αθλητές, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της διοίκησης, θα βρεθούν στο χώρο του ιδρύματος την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 5μ.μ. για να χαρίσουν δώρα και αναμνηστικά του συλλόγου, αλλά το πιο σημαντικό για να προσφέρουν χαρά και χαμόγελα στα παιδιά και να στηρίξουν με την απλή χειρονομία ανθρωπιάς τους υπεύθυνους του ιδρύματος».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.