Φιλικά παιχνίδια των ομάδων του Ηρακλείου.

Φιλικά παιχνίδια εν ΄ όψη των υποχρεώσεων τους στο νεο έτος έδωσαν οι ομάδες του Ηρακλείου το διήμερο που μας πέρασε. Συγκεκριμένα ο ΟΦΗ αντιμετώπισε το Ηράκλειο  (29/12) και τον Εργοτέλη  (30/12). Επίσης οι "κιτρινόμαυροι" στις 29/12 αντιμετώπισαν τον Ηρόδοτο...

Δυο νίκες για τον ΟΦΗ μιά με το Ηράκλειο την Πέμπτη στο ΒΑΚ και μια με τον Εργοτέλη την Παρασκευή στο Λίντο.
Αναλυτικά:
-Νικηφόρο ήταν το φιλικό της Πέμπτης  (29/12)  του ΟΦΗ με αντίπαλο το Ηράκλειο καθώς επικράτησε με 83-72.  Απών από το φιλικό ήταν ο Ντάρελ Λιόυις, ο οποίος επιστρέφει αύριο στην Κρήτη, αλλά και οι τραυματίες Καραδολάμης, Τσερκιτσόγλου, Παναγάκης και Ορφανός.

Από την αντίπερα όχθη, απόντες ήταν οι Μάνος Χαλκιαδάκης, Χρήστος Χαρίσης που έχουν άδεια και οι τραυματίες Γιώργος Δαγαλάκης και Ανδρέας Ξενάκης.

 -Σε φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Λίντο οι “ασπρόμαυροι″ επικράτησαν με 82-62 του Εργοτέλη.

Ο Κρις Χουγκάζ  είχε την ευκαιρία να δει κάποιους παίκτες τους αγωνιζόμενους μετά  και το χθεσινό φιλικό με το Ηράκλειο και λέμε κάποιους καθώς από το σημερινό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα απουσίαζαμ οι τραυματίες  Παναγάκης, Καραδολαμης,Τσερκιτσόγλου και Ορφανός, ενώ παράλληλα απουσίαζε και ο Λιούις, ο οποίος είχε εξασφαλίσει κάποιες μέρες επιπλέον άδεια.

Λίγο χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό πήρε ο Κώστας Μπαλάφας καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού  που αντιμετώπιζε και ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν ήθελε να τον επιβαρύνει.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα πάνε το Σάββατο το πρωί στο ΒΑΚ για την τελευταία προπόνηση του χρόνου και θα επιστρέψουν την Δευτέρα στις προπονήσεις όπου και ουσιαστικά θα ενταθεί η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με την Κηφισιά.

Ήττα από τον ΟΦΗ, νίκη επί του Ηροδότου

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός του Εργοτέλη στα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε το διήμερο. Σήμερα (30/12) ηττήθηκε από τον ΟΦΗ με 82-62, αλλά το τελευταίο που έχει σημασία είναι το τελικό αποτέλεσμα για τον Γιώργο Μακράκη, ο οποίος ήθελε να δει την ομάδα του να παίζει απέναντι σε μία σαφώς ισχυρότερη ομάδα.

Την Πέμπτη είχε προηγηθεί το φιλικό με τον Ηρόδοτο, στο οποίο ο Εργοτέλης ήταν ο νικητής με 74-70, παρά τις απουσίες του Πάντσιου και του Γεωργοπαπαδάκου. Απουσίες (και περισσότερες μάλιστα) είχε βέβαια και ο Ηρόδοτος, για τον οποίον δεν αγωνίστηκαν οι Μαϊστρέλλης, Οικονόμου, Σαράντης, Κολοβός.

Πηγή: athleticradio.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.