Ευχές και συγχαρητήρια από τον ΣΥΔΚΑΚ.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, εύχεται σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και καλή χρονιά, ενώ παράλληλα συγχαίρει τους Νίκο Γιακουμάκη,Έλενα Καρανικόλα,Μιχάλη Παπαϊωάννου ,αλλά και τον πρόεδρο του ΣΥΚΚΑΚ Ορέστη Σμυρνάκη για...

1) Πριν από δύο μήνες η σύζυγος του μέλους μας κου Νίκου Γιακουμάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο Σύνδεσμος μας θα ήθελε να εκφράσει «θερμά συγχαρητήρια» στην οικογένεια τους και να τους ευχηθεί «καλή ανατροφή» στην νεογέννητη κορούλα τους.

2) Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου απονομή των πτυχίων της σχολής Οικονομικών Επιστημών. Ανάμεσα στους αποφοιτήσαντες πτυχιούχους ήταν η κα Έλενα Καρανικόλα (ειδική γραμματέας του Συνδέσμου μας) κι ο κος Μιχάλης Παπαϊωάννου (μέλος του ΣΥΔΚΑΚ μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο).
Νιώθουμε ιδιαίτερη υπερηφάνεια όταν τα μέλη του Συνδέσμου μας διακρίνονται κάθε τόσο για τις επιτυχίες τους στη διαιτησία, αλλά ακόμη μεγαλύτερη όταν επιτυγχάνουν στους ακαδημαϊκούς κι επαγγελματικούς τομείς της ζωής τους. Αυτό δείχνει άλλωστε και το υψηλό «ποιοτικό επίπεδο» που χαρακτηρίζει τους διαιτητές της Κρήτης. 

Με την παρούσα λοιπόν θα θέλαμε να συγχαρούμε δημόσια τους δύο ανωτέρω συναδέλφους και να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη σταδιοδρομία που θα επιλέξουν ν’ ακολουθήσουν.

3) Με αφορμή την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου κριτών καλαθοσφαίρισης, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο κο Ορέστη Σμυρνάκη και να ευχηθούμε τόσο στον ίδιο, όσο και στα μέλη του συμβουλίου «καλή επιτυχία» στο έργο που έχουν αναλάβει.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας εύχονται σε όλη την αθλητική οικογένεια του νησιού μας “ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ” με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.