ΟΦΗ | Αντρικό και Ακαδημίες ,έκλεισαν μαζί την σαιζόν.

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Εφόδου, αντρικό και Ακαδημίες μπάσκετ του ΟΦΗ, έκλεισαν ιδανικά την φετινή χρονιά,στελνοντας αισιόδοξα μυνήματα για την νέα χρονιά...

Αντιγράφουμε απο το επίσημο σαιτ του ΟΦΗ:
Εκδήλωση στην Εφόδου, με το αντρικό τμήμα μπάσκετ και τις Ακαδημίες του ΟΦΗ.

Η αντρική ομάδα του ΟΦΗ και οι Ακαδημίες μπάσκετ του ΟΦΗ, έδωσαν ραντεβού στις εγκαταστάσεις των Ακαδημιών, επί της οδού Εφόδου, πραγματοποιώντας εκδήλωση, που ουσιαστικά σήμανε το κλείσιμο των Ακαδημιών, για τις γιορτές, αλλά και την ευκαιρία, να συναντήσουν οι εκκολαπτόμενοι αθλητές των Ακαδημιών μας,  τα ινδάλματά τους.
Το παρόν έδωσε σύσσωμη η αντρική μας ομάδα (εκτός του Λιούις που έχει αναχωρήσει για την Αμερική), ο προπονητής Κρις Χουγκάζ,  με μέλη της διοίκησης.
Το σύνολο των παιδιών της Ακαδημίας μαζί με τους προπονητές και τους εφόρους, άκουσαν τον κ.Χουγκάζ, αλλά και τους παίκτες μας να εύχονται υγεία και καλές γιορτές, ενώ τόνισαν παράλληλα ότι η προσπάθεια τους, πρέπει να συνεχιστεί εντονότερα, παραμένοντας συγκεντρωμένοι στα μαθήματά τους.
Στην συνέχεια ακολούθησαν διάφορα "happennigs", με  παίκτες της ομάδας μας, με τους λιλιπούτειους αθλητές.

Παράλληλα οι (πάρα πολλοί) γονείς που παρευρέθηκαν, ενημερώθηκαν, για την  αγωνιστική πρόοδο, ενω ακολούθησαν και απονομές από τους παίκτες της αντρικής στις ομάδες που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα ΔΟΠΑΦΜΑΗ, που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή.
Η πολύ όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το....απαραίτητο "μπάρμπεκιου".
Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών της Εφόδου κ.Νίκος Γαλυφιανάκης, αφού ευχήθηκε "καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο", στην συνέχεια τόνισε:
"Αυτή την στιγμή στις εγκαταστάσεις μας αθλούνται ενεργά 194 παιδιά.Οι ακαδημίες του ΟΦΗ είναι μια κυψέλη  που δίνει στα παιδιά όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να είναι χρήσιμα στην κοινωνία.Ευελπιστούμε να καμαρώσουμε κάποια από αυτά στην αντρική  μας  ομάδα".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΝΑΙ... ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ. ΟΧΙ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΡΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ...

Ανώνυμος είπε...

Esy pou ta les auta prospatheis na xalaseis mia omorfh bradia pou perasame ekei?bgazeis polu xolh gia thn omada tou OFI to problima sou einai twra einai an einai oi pextes krites?esy ti omada eisai kai thes kritikous paixtes gia pes mas....