ΟΦΗ | Ορφανός από γκαρντ !!!



Πάει να χηρέψει η θέση του γκαρντ στον ΟΦΗ,  καθώς ο ένας τραυματισμός διαδέχεται τον άλλο. Μετά τον Παναγάκη, ήρθε "η σειρά" του Ορφανού, να τραυματιστεί, χωρίς όμως ακόμα να έχει διαπιστωθεί πόσο σοβαρά είναι....


Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι  θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στη Λευκάδα,  το Σάββατο που ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τη Δόξα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α2. 
Το απουσιολόγιο πάντως παραμένει γεμάτο αφού  θα είναι ούτως ή άλλως οι τραυματίες Παναγάκης και Καραδολάμης και αν προστεθεί και ο Ορφανός, θα αποτελέσει  μεγάλο πλήγμα για τους «ασπρόμαυρους».
Η ηρακλειώτικη ομάδα θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, αλλά η αποστολή της θα είναι δύσκολη, όπως επισημαίνει και ο Κρις Χουγκάζ: 
«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που διαθέτει μία πολύ καλή έδρα», επισημαίνει ο προπονητής του ΟΦΗ και προσθέτει: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε το ίδιο αποτελεσματικοί στην άμυνα όπως στα προηγούμενα δύο παιχνίδια και να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Υπάρχει ενθουσιασμός και πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη».     

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.