Ρέθυμνο Aegean | Oδηγίες στους φιλάθλους για το ματς με τον Παναθηναϊκό.


Η διοίκηση του ΑΓΟ Ρεθύμνου εξέδωσε  ανακοίνωση, στην οποία εφιστά την προσοχή στον κόσμο που αναμένεται να κατακλύσει την Τετάρτη 28/12, το κλειστό "Μελίνα Μερκούρη"....


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ ανακοινώνει ότι, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου με θέμα την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Ρέθυμνο Aegean και του Παναθηναϊκού  την Τετάρτη 28/12 και με δεδομένο το μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων για τον συγκεκριμένο αγώνα, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1.  Η προσέλευση των φιλάθλων πρέπει να είναι τουλάχιστον 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και από τις συγκεκριμένες θύρες που αναφέρονται στα εισιτήρια.

2.  Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού  θα εισέρχονται από την Θύρα 2 του γηπέδου και η προσέλευση τους θα γίνεται από την είσοδο που βρίσκεται επί της λεωφ. Σταμαθιουδάκη (έναντι εκκλησίας Αγ. Κωνσταντίνου)

3.   Απαγορεύεται η είσοδος αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο του ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ πλην των ομάδων και των συνοδών τους, δημοσιογραφικών συνεργείων και πρώτων βοηθειών που θα φέρουν τις σχετικές διαπιστεύσεις.

4.   Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο με διακριτικά (φανέλες-κασκόλ-καπέλα) άλλων ομάδων πλην του Ρέθυμνο Aegean και του Παναθηναϊκού.

5.  Όσοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού φέρουν διακριτικά η ρούχα της ομάδας τους θα εισέρχονται υποχρεωτικά από την Θύρα 2, ακόμα και αν έχουν εισιτήριο διαρκείας του Ρέθυμνο Aegean.

6.   Απαγορεύεται οι φίλαθλοι να φέρουν στο γήπεδο, μεταλλικά αντικείμενα, αναπτήρες, κέρματα, μπουκάλια πλαστικά και μη, φωτοβολίδες, καπνογόνα, κροτίδες τα οποία θα κατάσχονται στην είσοδο.

 Η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ καλεί όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν την ομάδα μας αλλά και τον Πρωταθλητή Ελλάδος και Ευρώπης ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της αστυνομίας και του προσωπικού ασφαλείας του γηπέδου για να απολαύσουμε ένα ωραίο αγώνα με αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας.

 Υπενθυμίζουμε επίσης στους φιλάθλους μας, ότι στόχος μας φέτος είναι να κερδίσουμε το βραβείο ήθους (που συνοδεύεται και από σημαντικό χρηματικό έπαθλο), αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το Ρέθυμνο αγαπά το μπάσκετ και τον αθλητισμό και ξέρει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο με ήθος και σεβασμό στον αντίπαλο.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.