Το 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου στην παράταση πρωταθλήτρια Λυκείων Κρήτης.(48-53 το 2ο ΕΤΑΔ Ιεράπετρας).

Στην παράταση έχοντας περισσότερες δυνάμεις και βάθος πάγκου κέρδισε το 3ο ΓΕ.Λ. Ηρακλείου, απέναντι στο 2ο ΓΕ.Λ Ιεράπετρας  με σκορ 48-53 (κ.α. 46-46) στον τελικό του μπάσκετ ο οποίος έγινε στο κλειστό της Ιεράπετρας «Μάρκος Φωνιαδάκης»....


Οι Ιεραπετρίτες εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους έκαναν ένα καλό ξεκίνημα και πήραν το προβάδισμα κλείνοντας την α' περίοδο στο +5 (11-6), ενώ συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό αύξησαν τη διαφορά στους οκτώ στο ημίχρονο, 25-17.
Οι φιλοξενούμενοι στο γ' δεκάλεπτο ανέκαμψαν καθώς βελτιώθηκαν στην άμυνα τους και βρήκαν λύσεις στην επίθεση, με αποτέλεσμα να κάνουν ένα επί μέρους σκορ 6-16 και να προηγηθούν στο 30', 31-33. Στην τελευταία περίοδο οι δύο ομάδες συμβάδισαν στο σκορ και καμία δεν μπορούσε να πάρει μια καλή διαφορά, με αποτέλεσμα η κόρνα της γραμματείας να τις βρει ισόπαλες 46-46 και το ματς να πηγαίνει στην παράταση. Εκεί το 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου με περισσότερες δυνάμεις και καθαρό μυαλό, έκαναν ένα 2-7 και πήραν τη νίκη, με το τελικό 48-53.
Να θυμίσουμε οτι και πέρυσι  το 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου,βρισκόταν στο τελικό του νομού Ηρακλείου, το οποίο είχε χάσει από το Λύκειο Αρκαλοχωρίου με 62-73.
Στα αξιοσημείωτα ο τραυματισμός  και η αποχώρηση του διαιτητή-γυμναστή κ.Κουκαρούδη στο δεύτερο οκτάλεπτο.Από εκείνο το σημείο και μετά, χρέη διαιτητή ανέλαβε ο προπονητής των τμημάτων υποδομής στα κορίτσια του ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ κ. Μ.Καπαράκης.

2ο ΕΤΑΔ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ-3ο ΓΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 48-53 (κ.α. 46-46)
2ο ΓΕ.Λ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΣΙΑΣ): Στεφανης, Δογραματζάκης, Καμπέρι, Γιαννακουδάκης 7, Παπαδάκης 13, Αεράκης, Μούτσα 9, Φραγκιαδάκης 11, Χατζάκης, Κολοβός, Χατζηιωαννίδης 8.
3ο ΓΕ.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΕΞΗΣ.): Χατζηδάκης, Καλατζής 6, Παχιαδάκης 5, Παπαδουλάκης, Κοκολάκης 11, Σκάνδαλος 27, Μυλωνάς, Χριστοδούλου, Κυπριτίδης, Παπαδιογιαννάκης 4, Ορφανάκης.

**Το 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου συνεχίζει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και θα αντιμετωπίσει το 2ο ΓΕΛ Αλίμου σε έναν αγώνα νοκ-άουτ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.