ΕΚΑΣΚ | Συμπληρωματική προκήρυξη Ανδρών.

Η ΕΚΑΣΚ απέστειλε στα σωματεία την συμπληρωματική προκύρηξη των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ....

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012


ΑΡΘΡΟ 3Ο ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.


3Η ΦΑΣΗ

Στη Γ φάση προκρίνονται οι νικητές (1-2-3-4) και θα αγωνιστούν μεταξύ τους  σε δυο αγώνες ως εξής:

ΝΙΚΗΤΗΣ (1) – ΝΙΚΗΤΗΣ (3)     (5)

ΝΙΚΗΤΗΣ (2) – ΝΙΚΗΤΗΣ (4)     (6)

Γηπεδούχος στον 1ο αγώνα θα είναι η ομάδα που τερμάτισε σε κατώτερη θέση στους ομίλους της Α φάσης. Νικήτριες στη φάση αυτή αναδεικνύονται οι ομάδες που :

Α) θα πετύχουν 2 νίκες επί του αντιπάλου.

Β) εάν έχουν από μια νίκη ισχύει η διαφορά πόντων. Εάν υπάρχει νέα ισοβαθμία, στο Β αγώνα θα δίνεται 5λεπτη  παράταση  έως ότου  αναδειχτεί νικητής. Είναι αυτονόητο ότι εάν ένας από τους 2 αγώνες  λήξει ισόπαλος, δεν δίνεται παράταση.

Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι νικητές των ζευγαριών (5) και (6) που θα αγωνιστούν για τις θέσεις 1 και 2, ενώ οι ηττημένοι για τις θέσεις 3 και 4.

4Η ΦΑΣΗ (τελική)

Στη φάση αυτή θα συναντηθούν μεταξύ τους οι νικητές των ζευγαριών 5 και 6 . Πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα συμπληρώσει δύο (2) νίκες επί της αντιπάλου της, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη αγώνες προηγουμένων φάσεων.

Εφόσον στον τελικό συναντηθούν ομάδες από την ίδια πόλη, οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ουδέτερο γήπεδο της πόλης που θα ορίσει η Επιτροπή πρωταθλήματος. Αντίθετα εάν στον τελικό συναντηθούν ομάδες από διαφορετική πόλη, τότε θα αγωνιστούν από μία φορά στην έδρα τους μετά από κλήρωση για τη σειρά έδρας, και αν χρειαστεί 3ος αγώνας αυτός θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορίσει η Ε.Π. της ΕΚΑΣΚ.

Οι ηττημένοι των ζευγαριών 5-6 θα αγωνιστούν για τις θέσεις 3 και 4 σε ένα αγώνα, σε ουδέτερο ή κοινό γήπεδο που θα ορίσει η Ε.Π.  


            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           

            ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ                                              ΠΛΕΞΟΥΣΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.