ΕΚΑΣΚ | Εθελοντές του Κρητικού μπάσκετ Φρόσω Λευτέρης και Αντώνης.

Μπράβο τους. Όταν αγαπάς το μπάσκετ και θέλεις την ανάπτυξή του (ιδιαίτερα στην Κρήτη), δεν λογαριάζεις χρήματα και χρόνο.Φρόσω Δημητρουλάκη (επίσημα) και Α.Πινακουλάκης-Λ.Θεοδωράκης (σύμφωνα με πληροφορίες),  θα αναλάβουν να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους στις θέσεις των 2 Περιφερειακών και Νομαρχιακών (Αγόρια – Κορίτσια)....

Η ΕΚΑΣΚ πρόσφατα με ανακοίνωσή της ενημερώσε τα σωματεία ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια  να διατηρήσει και στη νέα περίοδο 2011-12, τα κλιμάκια του Αναπτυξιακού προγράμματος στην Κρήτη, παρόλο που η επιχορήγηση του έχει διακοπεί τα  δυο τελευταία χρόνια.Η διοργανώτρια αρχή από τη στιγμή που η σχετική επιχορήγηση έχει διακοπεί, προσπαθεί να διατηρήσει και στη νέα περίοδο 2011-12  τα κλιμάκια του Αναπτυξιακού προγράμματος στην Κρήτη.
Θετικά στην προσκληση απάντησε η (περσινή -δωρεάν- Περιφερειακή προπονήτρια) Φρόσω Δημητρουλάκη του Ο.Α.Χανίων, που θα βοηθήσει με κάθε τρόπο στην λειτουργία των κλιμακίων, κάτω από αντίξοες συνθήκες.Το σχετικό έγγραφο της προσφοράς της για την θέση, έλαβε σήμερα με φαξ απο τα Χανιά η ΕΚΑΣΚ.
  Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες εδω και καιρό έχει τοποθετηθεί ανοιχτά  περυσινός  Περιφερειακός προπονητής Πινακουλάκης Αντώνης για τα κλιμάκια των αγοριών.
  Επίσης τα Χανιά που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένα, θα καλύψουν  και θέση Νομαρχιακού προπονητή, καθώς ο έτερος προπονητής του ΟΑΧ Λ.Θεοδωράκης, θα στείλει φαξ και αυτός με την σειρά του την Δευτέρα στην ΕΚΑΣΚ που θα διαθέτει εαυτόν στις υπηρεσίες της Ένωσης.
  Τα έυσημα ανήκουν και στους τρεις, καθώς τέτοιες πρωτοβουλίες σπανίζουν στην δύσκολη αυτή περίοδο....
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κορυφαιεσ επιλογεσ!