ΕΚΑΣΚ | Αναζητούνται εθελοντές…


Ανακοίνωση με την οποία ζητά εθελοντές προπονητές για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα 2011-12 της ΕΟΚ στην Κρήτη εξέδωσε η ΕΚΑΣΚ.....

Η διοργανώτρια αρχή από τη στιγμή που η σχετική επιχορήγηση έχει διακοπεί τα  δυο τελευταία χρόνια προσπαθεί να διατηρήσει και στη νέα περίοδο 2011-12  τα κλιμάκια του Αναπτυξιακού προγράμματος στην Κρήτη και για αυτό αναζητά προπονητές που θα επιθυμούσαν να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους στις θέσεις των δυο  Περιφερειακών και τεσσάρων  Νομαρχιακών τεχνικών.
ΕΚΑΣΚ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/11/2011

            Η ΕΚΑΣΚ ενημερώνει τα σωματεία ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια  να διατηρήσει και στη νέα περίοδο 2011-12, τα κλιμάκια του Αναπτυξιακού προγράμματος στην Κρήτη, παρόλο που η επιχορήγηση του έχει διακοπεί τα  δυο τελευταία χρόνια.
            Για το λόγο αυτό, καλεί τους προπονητές Κρήτης που θα επιθυμούσαν να αναλάβουν να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους στις θέσεις των 2 Περιφερειακών (Αγόρια – Κορίτσια) και 4 Νομαρχιακών, να το δηλώσουν εγγράφως στην ΕΚΑΣΚ μέχρι την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011.
            Η ΕΚΑΣΚ θεωρεί υποχρέωση της   να ευχαριστήσει θερμά για μια ακόμη φορά για τη δωρεάν προσφορά τους, τους περσινούς Περιφερειακούς Προπονητές Πινακουλάκη Αντώνη (αγόρια), Δημητρουλάκη Φρόσω (κορίτσια) και τη Ζερβάκη Έφη ( κορίτσια Ν. Ηρακλείου), καθώς και  όλους τους σωματειακούς προπονητές που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην λειτουργία των κλιμακίων, κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.