Ηράκλειο | Με επιτυχία η επέμβαση στον Α.Ξενάκη.


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  στο ΠΑΓΝΗ σήμερα το πρωί η επέμβαση στο γόνατο του Ανδρέα Ξενάκη, απο γνωστό ορθοπεδικό του Νοσοκομέιου. Μάλιστα ο παίκτης αναχώρησε σχεδόν αμέσως για το σπίτι του, ενω ο χρόνος επιστροπφής του στα παρκέ θα είναι....

 Σε δέκα μέρες θα αρχίσει μα μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Α.Ξενάκης που υποβλήθηκε σήμερα με απόλυτη επιτυχία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.Ο αθλητής επέστρεψε σπίτι του, ώστε να συνεχίσει την θεραπευτική αγωγή που του δόθηκε, γεμίζοντας αισιοδοξία τόσο τον ίδιο, όσο και τους ανθρώπους της ομάδας της "Δουκός Μποφόρ".
Ετσι λοιπόν ο  Βασίλης Ράλλης, συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για  την Κυριακή στις 17.00 που αντιμετωπίζει την Χαλκηδόνα και την Τετάρτη την Νήαρ Ηστ σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Και οι  δυο αναμετρήσεις θα γίνουν στο Λίντο.
  Εκ νεου όπως είναι γνωστό μετατέθηκε  αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ του «Ηράκλειο» με την Νήαρ Ήστ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής .

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ :

«Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αναβληθείς αγώνας Ηράκλειο ΟΑΑ – ΑΟ Νήαρ Ηστ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’  Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, αντί της 2/11/2011 και ώρα 16.00 θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9/11/2011 και ώρα 17.00 στο ίδιο γήπεδο».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.