Εφιάλτης στο δρόμο για το...ΒΑΚ. Mε σούπερ Λιουις νίκησε τον Λαγκαδά ο ΟΦΗ (82-62).

Δεύτερη σερί νίκη στο ΒΑΚ και τρίτη συνεχόμενη είχε ο ΟΦΗ που πιστοποιεί την ανοδική του πορεία, αφού νίκησε το Σάββατο το απόγευμα τον Ερμή Λαγκαδά του Σάββα Ηλιάδη.Δείτε φωτο-βιντεο του αγώνα ...


Αντιγράφουμε απο το επίσημο σαιτ της ομάδας του ΟΦΗ :

Σε ενα ευχάριστο απόγευμα εξελίχθηκε το παιχνίδι της ομάδα μας  με  τον  Ερμή Λαγκαδά. Αφού έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του ο Νταρελ Λιούις, που ...εξελίχθηκε σε...εφιάλτης για τους φιλοξενούμενους και ως ..." Freddy Krueger", αφού έσπειρε τρόμο στην αντίπαλη άμυνα,... σμπαράλιασε όλα τα συστήματα  και έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να σκοράρουν... κατα ριπας.
Άλλωστε γι αυτό υπαρχουν οι Αμερικάνοι (έστω και με ...Ιρλανδικό διαβατήριο), σε ολες τις μπασκετικές ομάδες.Για να κάνουν τη διαφορά! Ο παίκτης του ΟΦΗ πραγματικά αποτελεί ολοκληρωμένο παίκτη, έχοντας ολα εκείνα τα στοιχεία σε επίθεση και άμυνα που αποτελεί σεμινάριο για κάθε προπονητή που δείχνει τις κινήσεις του μπασκετ σε μικρά παιδιά.
Βέβαια στην ομάδα μας δεν υπάρχει μόνο ο Λιούις. Υπάρχει ο  πολύ καλός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδιΣ.Τουτζιαράκης, που έχει ποιότητα "ψηλού Α1", υπάρχουν οι σταθερές αξίες Μπάρδας,Παναγάκης, Κατιάκος, αλλα και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας μας δίνουν το 100%, οταν  αγωνίζονται.
Υπάρχει όμως (κυρίως) ο Βαγγέλης Βλάχος που... κάνει παρέλαση  διαχείρησης υλικού, τακτικής αλλά και προπόνησης παρόλο που δεν έχει ολους τους παίκτες στην διάθεσή του.
Όπως στο σημερινό παχνίδι που  βελτίωσε αισθητά την άμυνά του, κάνοντας παγίδες με δυο και τρείς παίκτες, ενω παράλληλα "έτρεχε" στην επίθεση.
Όπως κι αν έχει  η ομάδα μας πιστοποίησε την άνοδό της σημειώνοντας την τρίτη σερι νίκη της και την τέταρτη συνολικά, αλλά η πορεία αυτή είναι αντιστρόφως ανάλογη με την βοήθεια που της δίνει ο κόσμος.Αν και είναι νωρίς ακόμα για να γκρινιάζουμε, η ομάδα χρειάζεται την στήριξή μας, αφου μόνο η ποιότητα των παικτών μας , είναι δύσκολο να βρει κανείς στην κατηγορία.
Αγωνιστικά η ομάδα μας ξεκίνησε καλά  και  να προηγείται με 15-8 στο 6’, αλλά χαλάρωσε στην συνέχεια δίνοντας στους φιλοξενούμενους την δυνατότητα να μειώσουν στο δεκάλεπτο στους 4 πόντους(25-21).
Η συνέχεια ήταν ανάλογη και το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με το ημίχρονο να λήγει 40-38. Στο δεύτερο  μ'ερος όμως οι φωνές του Β.Βλάχου έπιασαν τόπο και αφου η ομάδα μας  βελτίωσε αισθητά την άμυνά της, κατάφερε να χτίσει μια διαφορά στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου +7 (57-50).Ουτε η άμυνα ζώνης που επιστράτευσαν οι φιλοξενούμενοι,  στάθηκε ικανή να περιορίσουν τους παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου, που στο τέλος πρόσφεραν και θέαμα στους (λιγοστούς αναλογικά ) φιλαθλους.
Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Μπάρδας και Τουντζιαράκης με 22 πόντους ενω ο κορυφαιος   Λιούις, σημείωσε 18.
ΟΦΗ – Ερμής Λαγκαδά 82-62Διαιτητές: Ανδρικόπουλος – Μαγκλογιάννης – Καραβίτης.Δεκάλεπτα: 25-21, 40-38, 57-50, 82-62.
ΟΦΗ (Βλάχος): Τσερκιτζόγλου, Μπάρδας 22 (5), Λιούις 18, Σκαμνάκης, Ορφανός 2, Σιζόπουλος 3 (1), Παναγάκης 2, Κερασοβίτης 2, Τουντζιαράκης 22, Κατιάκος 11 (3).
ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Μπαξεβάνης): Καϊκλής 2, Τρούλιαλης, Ονάσογλου 6, Κέκελης 12 (2), Καμαριώτης 1, Ηλιάδης 17 (2), Αναγνωστόπουλος 9 (1), Νησιώτης 7, Γκαμούρας 6, Λευκαδίτης 2.
Δείτε φωτο-βιντεο του αγώνα .

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Πανελευσινιακός – Δόξα Λευκάδας   86-72
Ικαροι Σερρών – Λαύριο   68-65
Πέραμα – ΑΕΚ Αργους  88-59
Πανερυθραϊκός- ΑΕΚ   79-80
Παγκράτι -Πιερικός Αρχέλαος  90-71
ΟΦΗ – Ερμής Λαγκαδά   82-62
Απόλλων Πατρών – Αμύντας 64-63
Αρκαδικός – Κηφισιά  80-75


Βαθμολογία 
1 Απόλλων Π. 12
2 Ίκαροι Σερρών 12
3 ΟΦΗ           10
4 Ελευσίνα 10
5 Αρκαδικός 10
6 Λαύριο            9
7 Πανερυθραϊκός 9
8 Ερμής Λαγκαδά 9
9 ΑΕΚ            9
10 Ερμής Περ. 9
11 Αμύντας            8
12 Ν. Κηφισιάς 8
13 Δόξα Λευκ. 8
14 Παγκράτι 8
15 Πιερικός Αρχέλαος  7
16 ΑΕΚ Άργους 6



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.