Μετατέθηκε το παιχνίδι Ηράκλειο-Νηαρ Ηστ και αναβλήθηκε του Εργοτέλη !!!

Το παιχνίδι Ηράκλειο-Νήαρ Ηστ που ήταν προγραμματισμένο για αύριο στις 17.00, αναβάλλεται  για την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου  την ίδια ώρα..αναβολή του Εργοτέλη, κανονικά ο Ηρόδοτος....

Συγκοινωνιακοί λόγοι ( λόγω  των απεργιών των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, οι φιλοξενούμενοι δήλωσαν αδυναμία να ταξιδέψουν  μέχρι την Κρήτη), δεν επιτρέπουν την αυριανή διεξαγωγή του αγώνα...

Παράλληλα ο Εργοτέλης θα χάσει την πρεμιέρα της Γ΄Εθνικής (αν και αρχικά είχε οριστεί να αγωνιστεί Δευτέρα), αλλά ίδιοι λόγοι δεν επιτρέπουν την μετακίνηση.
Το πότε θα γίνει το παιχνίδι του Εργοτέλη δεν έχει διευκρινιστεί, καθώς η κρητική ομάδα ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι δεν έχει την δυνατότητα να ταξιδέψει μεσοβδόμαδα στην Χαλκίδα.

***Αντίθετα με Εργοτέλη και Ηράκλειο, ο Ηρόδοτος την Κυριακή στις 17.00 θα αγωνιστεί κανονικά, καθώς η ομάδα του Ψυχικού την οποία αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα είχε κλείσει αεροπορικά εισιτήρια και θα έρθει χωρίς πρόβλημα στο Ηράκλειο.
-Τέλος κι ο ΟΦΗ δεν έχει πρόβλημα επιστροφής απο την Αθήνα,καθώς είχε κλείσει αεροπορικά εισιτήρια κι αυτός.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.