Ικαροι Σ.- ΟΦΗ | Προκλήσεων συνέχεια...

Το παιχνίδι Ικαροι Σερρών-ΟΦΗ ξεκίνησε πολύ πριν οι δυο ομάδες μπουν στο παρκέ του γηπέδου Σερρών.Στην αιτιολογία του προέδρου του Ικάρου Σ. κ.Αθανασιάδη για την αλλαγή ώρας και ημέρας ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ κ.Μ.Ξημέρης "δεν το άφησε να πέσει κάτω" απαντώντας ανάλογα....

 Ο πρόεδρος τής τοπικής ομάδας σε δηλώσεις στο basketblog.gr, τόνισε ότι το μεσημέρι της Κυριακής είναι ακατάλληλο γι αυτούς εμπορικά, καθώς ο κόσμος κάνει την έξοδο του, εκείνη την ώρα...Μάλλον έχουν νυφοπάζαρο. Άμεση όμως ήταν η απάντηση του Μ.Ξημέρη, στο ίδιο site (basketblog.gr), που με επιχειρήματα έβαλε τα πράγματα στην θέση τους... αντιγράφουμε από το basketblog.gr:



"Όχι στις στη δημιουργία εντυπώσεων…"

Όσο αφορά στο θέμα που προέκυψε με την ώρα έναρξης του αγώνα της Κυριακής και τα ανεπίσημα παράπονα του ΟΦΗ, οι ιθύνοντες των Σερρών διευκρίνισαν, ότιείχαν ξεκαθαρίσει εξ’ αρχής ότι το παιχνίδι θα γινόταν είτε Σάββατο στις 5 μ.μ, όπως αρχικά είχε οριστεί, είτε Κυριακή στις 12 μ.μ. "Δεν ήταν δυνατό να παίξουμε στις 2 μ.μ. της Κυριακής που ήθελε ο ΟΦΗ για να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά, καθώς είναι η πλέον ακατάλληληεμπορικά ώρα για εμάς. Κυριακή μεσημέρι ο κόσμος κάνει την έξοδο του και εμείς ποντάρουμε ακόμη και στα 100-200 εισιτήρια που θα κόψουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΣερραίωνΆρης Αθανασιάδης στο basketblog και πρόσθεσε:

"Άλλωστε και το ματς του Κυπέλλου πριν από λίγο καιρό, είχε γίνει και αυτό στις12 μ.μ. της Κυριακής, όπως και οι αναμετρήσεις μας πριν από λίγα χρόνια στη Β΄ Εθνική. Είναι καλό να μην δημιουργούνται λοιπόν λανθασμένες εντυπώσεις… Για την όποια ταλαιπωρία υποστεί η αποστολή του ΟΦΗ λόγω της μετακίνησης,υπεύθυνος είναι αυτός που έκανε τον συντονισμό… Τι να πούμε και εμείς που σε λίγο καιρό μας περιμένει ένα ταξίδι 15 ωρών με πούλμαν στο Άργος…   Από εκεί και πέρα, δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα με τον ΟΦΗ. Καλώς να ορίσει στις Σέρρες η αποστολή την οποία και θα την φιλοξενήσουμε όπως κάνουμε με όλες τις ομάδες που έρχονται στην έδρα μας…". 

"Δεν είχαμε άλλη επιλογή"


Θέση στα όσα υποστήριξε στο basketblog o πρόεδρος των Ικάρων Σερρών, σχετικά με την ώρα έναρξης του αγώνα της Κυριακής, με τονΟΦΗ, πήρε μέσω του site μας, ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ τωνΚρητικών, κ. Μάνος Ξημέρης.

"Ως προς απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου των Ικάρων κ.Αθανασιάδη έχω να πω τα εξής: Κατ’ αρχάς χαίρομαι που περιμένουν πολύ κόσμο στο δικό μας παιχνίδι και εύχομαι να έχουν όσο περισσότερο γίνεται… Αυτό δείχνει πόσο υπολογίζουν την ομάδα μας… Ελπίζω επίσης στον αγώνα, να μην μπει ο ίδιος συγκεκριμένος διαιτητής, όπως γίνεται τις περισσότερες φορές που παίζουμε με αντίπαλο τους Ικάρους στην έδρα τους. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Τους ευχαριστούμε θερμά για τηνυποδοχή που μας ετοιμάζουν και να ξέρουν ότι θα τύχουν ανάλογης και από εμάς στον δεύτερο γύρο", τόνισε ο παράγοντας των Κρητικών και συνέχισε:

"Σαν υπεύθυνος για το κλείσιμο των αεροπορικών εισιτηρίων της ομάδας έχω να απαντήσω, ότι δυστυχώς για μας, έχουμε 15 αποστολές εκτός έδρας, όπου λόγω γεωγραφικής θέσης πρέπει να πάρουμε αεροπλάνο… Δεν έχουμε την πολυτέλεια που έχουν οι περισσότερες ομάδες του Λεκανοπεδίου με λεωφορεία και αμάξια. Ως απάντηση στους "λάθους χειρισμούς μας", απλά να ενημερώσουμε, ότι η μοναδική απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο είναι στις 6.30 το απόγευμα και όπως έχει γίνει γνωστό τα λεφτά της Ομοσπονδίας δε καλύπτουν μετακινήσεις. Οπότε και εμείς κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας".

Καταλήγοντας ο κ. Ξημέρης τόνισε: "Δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια χορηγίας ή αγοράς ιδιωτικού αεροπλάνου, οπότε η μοναδική μας επιλογή ήταν η συγκεκριμένη! Τους ευχαριστούμε για το fair play…".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.